2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 11751 بازدید | 1713 پست
نه شیر بادام برا این میخورم عضله سوزی نکنم بعدم زود بی‌جون میشم شیر بادوم واقعا میسازتم😂❤️نه مجرد ن ...

برات حکم تریاک و داره؟؟😂😂😂😂😂

نی نی بیاد که اصلا خواب نداری.

پس راحتی باهاش خوب کنار میای

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

سلام خزان جان💗

دیروز 

صبحانه کلوچه

ناهار ماکارونی و نه دیگ با سالاد 

شام تخم‌مرغ همراه نان لواش 

میان وعده ی صبح موز و تخمه ی آفتاب گردان

میان وعده ی عصر موز و تخمه ژاپنی 

دو لیتر آب 

ورزش نکردم

کالری مصرفی ۱۳۰۰

کالری مجاز ۱۳۰۶

@خزان_نارنجی‍ 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خزان جان💗دیروز صبحانه کلوچهناهار ماکارونی و نه دیگ با سالاد شام تخم‌مرغ همراه نان لواش میان وع ...

عالی هستی دختر نمونه

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

سمیرا جون با کثیف شدن فرشاتون چ میکنین شما ک چندتا بچه دارین اونم پسر🙁من پارسال شستم کشتم خودمو تاح ...

راستش من اصلا روفرشی نمیندازم . میدم قالیشویی میشورن ولی دوباره فرداش شروع میکنن به کثیفی😁😁😁

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

راستش من اصلا روفرشی نمیندازم . میدم قالیشویی میشورن ولی دوباره فرداش شروع میکنن به کثیفی😁😁😁

اره همون بخدا😅😅😅

منم کلی نقشه کشیدم هی نذارم بماله نذارم جایی بره 

ولی مگه میشه 

رفتم دارچه عروسکی خریدم‌روش بشینه میکشه جمع میکنه🤣🤣🤣

عضو گروه ۴       وزن فعلی ۶۶/۵۰۰     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

سلام عزیزم نووش جون

سلام کالری امروزم یکم زیاد ناپرهیزی کردم. آخه مهمونی بودم🥴🥴 و خیلی  پشیمونم🥲

صبحانه 1 عدد خرما 

ناهار 7 قاشق برنج. 4 قاشق قرمه سبزی. 3/4 لیوان دوغ. 7 قاشق سالاد شیرازی

میان وعده عصر: آش رشته 2 بشقاب. اینو خراب کردم از بس خواهرم تعارف کرد😭😂

تازه میوه و شیرینی هم بود که لب نزدم🙂❤️

شام :نخوردم 

میان وعده شام : 1 عدد سیب. 1 عدد نارنگی. 2 عدد خیار

1 عدد خرما همراه دمنوش چای سبز دارچین

کالری مصرفی 1400

کالری مجاز 1300

آب 6 لیوان 

سلام🌷

صبحونه 🍳پوره سیب زمینی  دو کف دست بربری

میانوعده 🍐گلابی

ناهار🥘 ۱۲۰‌گرم پلو خورشت مرغ و بامیه و‌هویج 

میانوعده 🫖دمنوش 

شام 🍜خوراک ماش دو کف دست بربری

میانوعده🍎 سیب خربزه پفیلا 

کالری ۱۲۵۰

ورزش به بدختی با اوین خانم یکم تکون تکون دادم 🙃

@فرفرری‍ 

عضو گروه ۴       وزن فعلی ۶۶/۵۰۰     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

سلام کالری امروزم یکم زیاد ناپرهیزی کردم. آخه مهمونی بودم🥴🥴 و خیلی پشیمونم🥲صبحانه 1 عدد خرما ناه ...

سلام عزیزم

نوش جون

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

سلام🌷صبحونه 🍳پوره سیب زمینی دو کف دست بربریمیانوعده 🍐گلابیناهار🥘 ۱۲۰‌گرم پلو خورشت مرغ و بامیه ...

سلام عزبزم

نوش جونت

ببوس خوشگلمو