2777
2789
عنوان

برای این قد حدودا چه وزنی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 28 پست
وای ۴۷ خیلی دیگه لاغره یکبار خودمو به این مقدار رسونده بودم هرکی منو میدید میگفت مریض شدی😐

BMI وزن نرمال برای این قد اینقدره گفتم که تو اون محدوده نه دقیقا اون عدد چون بستگی به استخون بندی افراد داره

بستگی به استخون بندی داره.من با قد 160،،60 کیلوام نه چاقم نه لاغر.

من بدنم دو سایزیه مثلا بالاتنه ام الام سایزم ۳۸ ولی پایین تنه ام ۴۲ میخوره و واقعا در عذابم دوست دارم پاهام لاغر تر و کشیده تر بشه

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱۶۱ ام وزنم ۵۷ دوست دارم ۵۵ اینا باشم ولی از طرفی میگم زشت نشم از قیافه بیوفتم

نه بنظرم زیاد لاغر اوکی نیست کلا من خودم حس خوبی نمیگیرم 

شبیه کسایی ک مریضن میشم

یذره تپل بهتره

اتفاقا بنظرم 60 خیلی نرماله من با 160 وزنم 54، 55 لاغرم

آره منم یه مدتی 50 تا 55 کیلو بودم لاغر به نظر میومدم.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

نه بنظرم زیاد لاغر اوکی نیست کلا من خودم حس خوبی نمیگیرم شبیه کسایی ک مریضن میشمیذره تپل بهتره

اره ایرانیا هم کلا تپلی پسندن😅ولی خب من تنبلی تخمدان دارم واسه همین هی دوست دارم‌وزنمو پایین تر بیارم خیالم راحت باشه

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡
من بدنم دو سایزیه مثلا بالاتنه ام الام سایزم ۳۸ ولی پایین تنه ام ۴۲ میخوره و واقعا در عذابم دوست دار ...

منم دقیقاً پایین تنه ام خیلی چاق تر از بالاتنه ام هست و هیچ وقت هم درست نشد.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

خوبی بابا چرا میخوای الکی لاغر کنی

راستش هم‌تنبلی تخمدان دارم وزنم پایین تر باشه خیالم راحت تره از طرفیم دوست دارم پاهام لاغر تر و کشیده تر بشن

منم دقیقاً پایین تنه ام خیلی چاق تر از بالاتنه ام هست و هیچ وقت هم درست نشد.

وای دقیقا خیلی بده خیلی به اینایی که پاهاشون کشیده و عین مدلاست حسودیم میشه🥲

نه بنظرم زیاد لاغر اوکی نیست کلا من خودم حس خوبی نمیگیرم شبیه کسایی ک مریضن میشمیذره تپل بهتره

منم دوست دارن اینطوری که شما گفتید باشم 

نه زیاد لاغر 

برای قد ۱۶۳ باید ۶۳ کیلو باشم اینطوری دیده بشم؟ 

دور مچم ۱۵ . ۱۶ هست

خودتو اذیت نکن شوهرت تپل دوست داره یا لاغر؟

هیچ کدام،مجردم😅😂