2777
2789
عنوان

منشی کرمو و عوضی

608 بازدید | 61 پست

بچها این منشی همسرم دائم زنگ میزنه با همسرم چرت و پرت میگ و قربون صدقه همسرم میره “ همسرم صدبار بهش اخطار داده خانومم ناراحت میشه درست حرف بزن ولی گوش نمیده 

تازگی تا همسرم برای اینکه ناراحت نشم بهم نمیگ ولی میدونم چت های دختره رو برام نگه میداره ک من بخونم چون اهل پنهون کاری نیست ولی پشت تلفن دختره خیلی ‌وراجی میکنه کسی نمیدونه نمیشه گوشی همسرم رو شنود بزارم البته گوشیش دائم دست منه چون همسرم پنهان نمیکنه ولی من ناراحتم ک دختره پشت گوشی چی میگ 😭

براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منشی اقا بگیرین

یا سن بالا

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
ببخشيد همسرت وقتي كلي تذكر داده و باز تكرار ميكنه واسه جي اخراجش نميكنه؟ مشكوك نيست؟؟

نه دختره انقدر بدبخت ک التماس میکنه بیارید بمونم من به پولش اجتیاج دارم همسرمم میترسه پشت پا شو بخوره 

نه دختره پروعه 

براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼

منشی عوض کنه

«بعدتر ها»وقتی موهای جوگندمی ات را از پیشانی ات کنار میزنی.و قرص های رنگارنگت را به ضرب آب پایین میدهی.وقتی انگیزه‌ای برای مسافرت نداری.وقتی فرقی نمیکند ماشینی که برایش آنقدر تلاش کردی پراید است یا لکسوس، وقتی با کسی که عادت کرده ای،به بودنش، کنار شومینه ی رنگ و رو رفته ی خانه مینشینی،و به جای دوستت دارم، از پا درد شکایت می‌کنی .وقتی دیگر برایت فرق نمی‌کند موهایت سپید باشند،  بلوند، نسکافه‌ای یا هر رنگ دیگری،وقتی پسر بزرگترت، روز مادر برایت صندلی نماز می‌آورد.متوجه خواهی شد، که زندگی آنقدرها ارزش قناعت نداشت. کاش زندگی را زندگی کرده بودی، مسافرت رفته بودی لباس‌هایی را که میخواستی می‌خریدی کفش‌های رنگارنگ،مهمانی‌های دوستانه می‌رفتی،از ته دل می‌خندیدی...به زودی وارد روزمرگی‌هایت خواهی شد به زودی متوجه خواهی شد که چه کلاه بزرگی سرت گذاشت این زندگی که هر روزت را به بهانه روز بهتر از تو رُبود و تو چه ساده لوح بودی که حرفش را باور کردی زندگی تو همین امروز است همین ساعت کاری را که دوست داری انجام بده ٫دوستت دارم٫ را به هر کس که لازم است بگو هر از گاهی را با دوستانت بگذران فارغ از هر فکر سفر کن بعدتر ها متوجه خواهی شد اما زندگیت را همین امروز زندگی کن