2777
2789
جو خانوادگیتون خوبه؟

افتضاح

فقط من خونم خاهر برادرام مستقل شدن  یا ازدواج کردن 

هیچ ارتباطی هم با مامان بابام ندارم 

محدودیت هم دارم تنها بیرون رفتن و اینارو ندارم 

ارتباطی هم با مامان بابام ندارم 

ی بارم جدا شدم 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افتضاحفقط من خونم خاهر برادرام مستقل شدن یا ازدواج کردن هیچ ارتباطی هم با مامان بابام ندارم محدودیت ...

دنبال یه کیس خوب باش ازدواج کن یا اینکه اگه میتونی جایی برو سرکار

مامان یه آقا پسر گوگولی

عجیبه که میدونم آینده افتضاحی دارم ولی عین خیالم نیست نه تلاش میکنم خودم به جایی برسم نه حتی به ازدو ...

چقدررر قشنگگ توصیف کردی 😭

آخه چ تلاشی کنم 

تو این سن دوست خوب وفادار از کجا بیارم وقتی برام پیش نمیاد و آنقدر تنهام 

چیو  میتونم تغییر بدم 

وقتی حتی یکیو ندارم باهاش برم خرید 

دنبال یه کیس خوب باش ازدواج کن یا اینکه اگه میتونی جایی برو سرکار

کیس ازدواج از کجا بیارم 🥲

من آزاد نیستم نمیتونم هرجا بخام برم 

کسیم ندارم بام بیاد 

فقط مامانمه سنش زیاده حوصلمو نداره 🥲

چقدررر قشنگگ توصیف کردی 😭آخه چ تلاشی کنم تو این سن دوست خوب وفادار از کجا بیارم وقتی برام پیش نمیاد ...

میتونیم تغییر بدیم ولی رک بگم خودمون عادت کردیم به وضعمون 

برای تغیر و موفقیت نیازی به دوست و رفیق نیست اما شاید ما زیادی احساساتی هستیم من زمانی که کسی نباشه که بهم اهمیت بده خودمو فراموش میکنم مدرسه که میرفتم وقتی یه معلمی باهام خوب بود تو اون درس بهترین میشدم و اگه باهام بد بود درسش رو هم نمیخوندم 

امیدوارم یه روزی از این وضع نجات پیدا کنم و دیگران برام اصلا مهم نباشن 

به عدالت معتقدم نه مساوات ؛ عدالت عمیق و‌ منطقی اما مساوات سطحی و احساسی هست !

تو مجازی چی؟

مجازی آدم درست کجاس اخه🤦‍♀️

بعد گفتم ک من نمیتونم اجازه ندارم بیرون برم طرف رو ببینم آشنا شیم و اگ خانوادم بفهمن با کسی حتی مجازی وارد رابطه ای شدم فاتحه ام خونده اس دیگ گوشیمم میگیرن

چقدررر روحیه گرفتم بخاطرت😍🥲🥲دمتگرم گل دخترآرزو میکنم‌ بهترین و موفق ترین وکیل دنیا باشی 🥲🫀❤️

عزیزمممم♥️🍓

شمام شاد موفق باشی  به خواسته های رنگیت برسی

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]