2777
2789
عنوان

با900تومن چکار کنم

635 بازدید | 59 پست

یه ایده ای چیزی بدین با این پول سرمایه گذاری کنم و بشه سود کرد باهاش دنبال منبع درآمدم میخام یه جوری باشه که درآمد باهاش کسب کنم 

خاستم خونه بخرم دیدم اوضاع خونه زیاد جالب نیست 

نزدیک400تومن هم طلا دارم 

هیچ ایده ای به ذهنم نمی‌رسه 

این پول هم نمی‌دونم چکارش کنم انقد کمه که نمیشه باهاش کاری کرد و انقد زیاده که نمیشه بیهوده خرجش کرد 

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کافه بزن 

با مثلاً لوازم تحریری فانتزی کنار مدارس 

زمین و خونه خوبه اما در آینده ممکنه فروشش سخت باشع

<Great Cyrus Forever 💚🤍❤️ | My Iran به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند چنین عزیز نگینی به دست اهرمنی!

بیگدار به اب نزن چون مغازه کار هرکی نیست بده زمین

مگه عاشق شدن سن و قیافه و اخلاق میشناسه اقا درخواست دوستی نده ریپ نزنه     اگه فک میکنی بچم و با نظرم مخالفی لطفا دهنتو ببند چون فقط نظرتوعه برا من مهم نیس یادبگیریم کودک همسری یعنی ازدواج اجباری لطفا باهرخواستگاری ازدواج نکنید بدون عشق مگه میشه زندگی کرد

طلاهاتو بذار روش میشه یک میلیارد و سیصد، خونه بخر بده اجاره.

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتونhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/15071990/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?postId=363341396برای درمان افسردگیتون اینو بخونید.https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1  کارهای بدی که دیگران در حقتون میکنن رو به دیگران نگید، چون اونها هم یاد میگیرن باهاتون همونطوری رفتار کنن.

همون خونه و زمین بخر

خونه نداریم خودمون 

ولی اگه هم بخریم فقط برا کسب درآمد میخامش 

اونجوری که من تحقیق کردم طلا اگه بفروشم برا خونه و اون طلا ها خونه بشن اون خونه هیچ رونقی برام نخواهد داشت در آینده بازارش داغونه اگه همون طلا باشه بیشتر سود میکنم روش

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

نمیدونم کدوم شهری و شهرتون قیمتا چجوریه

میتونی سر جاده اصلی مغازه بخری

یا زمین بخری مغازه بسازیش

مثلا دو دهنه مغازه 

هرکدومو که بدی رهن و اجاره حتی از خونه هم بیشتر دستتو میگیره