2777
2789
عنوان

با900تومن چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 59 پست
اگ شوهر دادی یع کامیون بگیرین یا بدین دست راننده یا شوهرت کار کنه

شوهر که دارم 

این سرمایه ای هم که دارم میگم تموم سرمایه من و شوهرمه اگه از دستش بدیم الکی ضرر خیلی بزرگی میکنیم 

چون پول کمی نیست برای کسی مثل ما

بعد از طرفی یکی از آشنا ها همین کارو کرده و میگه کارش زیاد جالب نیست

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا زمین چطوری باشه؟خونه منظورت هست؟

زمین خالی برا مغازه یا خونه

مگه عاشق شدن سن و قیافه و اخلاق میشناسه اقا درخواست دوستی نده ریپ نزنه     اگه فک میکنی بچم و با نظرم مخالفی لطفا دهنتو ببند چون فقط نظرتوعه برا من مهم نیس یادبگیریم کودک همسری یعنی ازدواج اجباری لطفا باهرخواستگاری ازدواج نکنید بدون عشق مگه میشه زندگی کرد
نمیدونم کدوم شهری و شهرتون قیمتا چجوریهمیتونی سر جاده اصلی مغازه بخرییا زمین بخری مغازه بسازیشمثلا د ...

شهرمون کوچیکه 

خونه یک تومنی هم پیدا میشه اما درب و داغون 

پول ساختن نداریم برا همین دنبال لقمه آماده هستیم چون ساخت و ساز هم زمان بره هم پر هزینه 

مغازه چی بزنیم مثلا ؟

سوپری؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

با همچین پولی فقط یه واحد اپارتمان به ذهنم میرسه.هم در دراز مدت سود هست برات همم دزد نمیزنه همم میتونی بدی اجاره خرد خرد بازم طلا بگیری. یاهم یه ماشین گرون قیمت ثبت نام کن اونم سود خوبی داره اگه بازارش خراب نشده باشه.کلا قدیمیا میگن زمین و ملک سوده

مردم همه صبح زود میرن قهوه میخورن این روزا

می‌دونم 

ولی کافه زیاد زدن تو شهرمون به تازگی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه ایده دارم ولی نمی‌دونم پولت کافیه یا نهخودت بررسی کنیه جا اجاره کن از این ماشین هایی که فلافل می‌ ...

یعنی فلافلی بزنم یه جورایی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توی کسب و کار بزنی ک خیلی ریسکه یک آپارتمان کوچک با وام بخر

آره قیمت پرسیدم آپارتمان گیرمون میاد 

ولی زیاد جاهای خوب خوب گیر نمیاد

یا خیلی پرته مکانش 

یا مثلاً طبقه چهارم پنجم میشه 

ایندفعه میترسم اگه اون اطرافا خونه بخرم به دلیل مکانش فروشش سخت باشه برام یا بعدا سود نداشته باشه واسم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
طلای مینیمال سرچ کن ببین

باشه عزیزم 

مرسی 

من خودم یه طلا فروشی میشناسم با هر مقدار پولی که داشته باشی یه چیزی بهت میده مثلا با هفتصد هشتصد هزار تومان هم بهت طلا میده 

منظورت از اونا نیست؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شهرمون کوچیکه خونه یک تومنی هم پیدا میشه اما درب و داغون پول ساختن نداریم برا همین دنبال لقمه آماده ...

سوپری سرمایه زیاد میخواد

اگه سرمایه اضافه نداری

بهر مغازه رو با پولت جای خوب خوب.منظور سر جاده اصلی همونا که ماشینا ازونجا کلا رد میشن و حتی ماشین سنگینا

بلاخره مکانیکی برقکاری رستورانی رهن میگیره کرایه توپم بهتون میده

چون درامدش زیاده