2777
2789

من جونیهام خیلی خوشکل بودم الانم 29سالمه البته پیرنیستم خیلی خواستگارداشتم ماشین سنگین دارمیتونست وضعیتم ازلحاظ مالی بهترباشه تالذت ببرم اززندگیم اماالان چی 😞😞شوهرم بعدازازدواجمون سه سال استخدام نبودوازادکارمیکردوپولش توکارت خودش بعدهم استخدام شدمن طلاهاموفروختم تاخونه خریدوسختی وقسط بعدهم قسط تعویص خونه قسط خریدماشین خلاصه یه زندگی قسطی باحقوق 42تومنی دوتابچه نه مسافرت خوبی نه زندگی خفنی حیف عمرم نفهمیدم کی 29سالم شد😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر وسیله رسیدن به آرزوهات نیست خودت باید برای خودت آینده و امکانات می ساختی بعد ازدواج میکردی

دختر هایی هستن با سن شما تازه دارن به ازدواج فکر میکنن چون قبلش مشغول درس و کار بودن

خیلی کمه عزیزم به هیچی نمیرسیم سالی چندتامسافرت خرج خوب ورستوران ومگه کفاف میده؟

خب سالی چند تا مسافرت که توقع زیادیه

خرج خوب و رستوران هم کار کردن خودتو میطلبه

وگرنه خیلیا با ده تومن دارن قشنگ و با دل خوش زندگی می کنن

حقوق 42 توم پس هنوز با حقوق 12 تومان زندگی نکردی ببینه چقدر عذاب اوره بدون ماشین و یه خونه هم که کسی دیگه خیریه باشه نه خودمون وگرنه خودمون هیچی نداشتیم که بخواهیم گ_وه هم بخوریم