سلام. شما به پسری که پدرش زن دوم صیغه ای داره اعتماد میکنید؟ البته از کار پدرش ناراحته اما خب بازم ترسناکه. منم بابام زن دوم داره و این باعث میشه که از آینده باهاش بترسم چون هم ممکنه توی ژنش باشه و هم اینکه فکر کنه چون بابای خودمم دو تا زن داره بتونه داشته باشه و اذیت کنه. احساس میکنم رابطمون داره جدی تر میشه. خودم از این موضوع استقبال میکنم چون پسر خوبی به نظر میومده تا الان اما...
خیلی جاها خواستگاری رفته و یک سری هاشون بخاطر این مسئله ردش میکنن.
میگه بابای من به من ربطی نداره که.
من عقیده ام این نیست.
ولی خب دخترخانوما قبول نمیکنن.
کلا سخته شرایطش.
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الان مقدار زیادی میشناسمش چون سر این موضوع خیلی به هم نزدیک تر شدیم
خوب خداروشکر اصلا بدب دلت راه نده فکر منفی ام نکن عزیزم اون اقا چون مادرش عذاب کشیده ممکنه کلا از کاپدرش بیزار باشه
❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگم همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️. تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️» هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگبزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️ ❤️
بیخیال انقدر این مردا رو پررو نکنیدآیا اونم همینقدر اضطراب داره که آیا تو قراره در آینده دوست پسر دو ...
نه بحث این نیست. بحث اینه که ما به میزان و سرعت زیادی داریم پیش میریم و به هم نزدیک تر میشیم. من به آینده باهاش فکر مبکنم و این که بخواد این کارا براش عادی باشه د علاقه داشته باشه خیلی ضربه میخورم. خیلی بیشتر از کسی که پدرش زن دوم نداشته
خب واقعا هم آینده ای که میاد میتونه ترسناک باشه. مطمنا باباش هم اول نگفته بوده میخواد چند تا زن بگیر ...
بنده خدا تو اولیش مونده.
خیلی خیلی زیاد خواستگاری رفته ولی هنوز جور نشده.
من به دخترا حق میدم.
ولی از این طرف ایشون رو از طریق همسرم میشناسم، میدونم پسر پاکی هست.
یه دونه دختر دوطرفه بپسندن، کلاهش رو انداخته هوا و محکم نگهش میداره. 😁😋🫠
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
اخه میدونید من زیاد دیدم کسایی که باباشون زن دوم داشته خودشون هم داشتن. مطمنا اونا هم عذاب کشیدن مام ...
همه ک مثل هم نیستن بعدم براهنین میگم عجله نکن دوره دوستیتو طولانی کن ایندتو ب خطر ننداز
❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگم همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️. تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️» هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگبزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️ ❤️