2777
2789
عنوان

پسری که پدرش زد دوم صیغه ای داره نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 39 پست

یه بنده خدایی هست پدرش سه تا زن داره.  

خیلی جاها خواستگاری رفته و یک سری هاشون بخاطر این مسئله ردش میکنن. 

میگه بابای من به من ربطی نداره که. 

من عقیده ام این نیست. 

ولی خب دخترخانوما قبول نمیکنن. 

کلا سخته شرایطش. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چه ربطی داره من دارم در مورد مردا حرف میزنم

بیخیال انقدر این مردا رو پررو نکنید

آیا اونم همینقدر اضطراب داره که آیا تو قراره در آینده دوست پسر دوم یا شوهر دوم مخفی داشته باشی؟؟؟

اصلا بگو اگه اون خیانت کرد، تو هم میکنی

ولی از قبل انقدر خودتو زجر نده

خانوما بابای اسی زن دوم داره . نه بابای پسره

اون پدرش زن دوم صیغه ای داره. من اول ازش خوشم نمیومد و وقتی دیدم که چقدر شبیهیم نزدیک تر شدیم به هم چون نیاز داشتم با کسی که حرفمو میفهمه حرف بزنم. 

الان مقدار زیادی میشناسمش چون سر این موضوع خیلی به هم نزدیک تر شدیم

خوب خداروشکر اصلا بدب دلت راه نده فکر منفی ام نکن عزیزم اون اقا چون مادرش عذاب کشیده ممکنه کلا از کاپدرش بیزار باشه

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

یه بنده خدایی هست پدرش سه تا زن داره. خیلی جاها خواستگاری رفته و یک سری هاشون بخاطر این مسئله ردش م ...

خب واقعا هم آینده ای که میاد میتونه ترسناک باشه. مطمنا باباش هم اول نگفته بوده میخواد چند تا زن بگیره

بیخیال انقدر این مردا رو پررو نکنیدآیا اونم همینقدر اضطراب داره که آیا تو قراره در آینده دوست پسر دو ...

نه بحث این نیست. بحث اینه که ما به میزان و سرعت زیادی داریم پیش میریم و به هم نزدیک تر میشیم. من به آینده باهاش فکر مبکنم و این که بخواد این کارا براش عادی باشه د علاقه داشته باشه خیلی ضربه میخورم. خیلی بیشتر از کسی که پدرش زن دوم نداشته

خوب خداروشکر اصلا بدب دلت راه نده فکر منفی ام نکن عزیزم اون اقا چون مادرش عذاب کشیده ممکنه کلا از کا ...

اخه میدونید من زیاد دیدم کسایی که باباشون زن دوم داشته خودشون هم داشتن. مطمنا اونا هم عذاب کشیدن مامانشون دبدن

خب واقعا هم آینده ای که میاد میتونه ترسناک باشه. مطمنا باباش هم اول نگفته بوده میخواد چند تا زن بگیر ...

بنده خدا تو اولیش مونده. 

خیلی خیلی زیاد خواستگاری رفته ولی هنوز جور نشده. 

من به دخترا حق میدم. 

ولی از این طرف ایشون رو از طریق همسرم میشناسم،  میدونم پسر پاکی هست.

یه دونه دختر دوطرفه بپسندن،  کلاهش رو انداخته هوا و محکم نگهش میداره. 😁😋🫠

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

شوهرمنم باباش رفته یه زن دیگه گرفته 

شوهرم توی هردعوا میگه میرم ، انگار توخونشونه 

پسر کو ندارد نشان از پدر

ولی تاحالانگفته زن میگیرم  

ولی اونطور بگم سربه زیره و فلان  نه نیست

اون پدرش زن دوم صیغه ای داره. من اول ازش خوشم نمیومد و وقتی دیدم که چقدر شبیهیم نزدیک تر شدیم به هم ...

اها. ولی بنظرم اصلا ربطی به هم ندارن. منم شوهرم باباش دوتا زن داره ولی خودش و داداشاش اصلا همچین رفتاری ندارن

اخه میدونید من زیاد دیدم کسایی که باباشون زن دوم داشته خودشون هم داشتن. مطمنا اونا هم عذاب کشیدن مام ...

همه ک مثل هم نیستن بعدم براهنین میگم عجله نکن دوره دوستیتو طولانی کن ایندتو ب خطر ننداز 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️