سلام. شما به پسری که پدرش زن دوم صیغه ای داره اعتماد میکنید؟ البته از کار پدرش ناراحته اما خب بازم ترسناکه. منم بابام زن دوم داره و این باعث میشه که از آینده باهاش بترسم چون هم ممکنه توی ژنش باشه و هم اینکه فکر کنه چون بابای خودمم دو تا زن داره بتونه داشته باشه و اذیت کنه. احساس میکنم رابطمون داره جدی تر میشه. خودم از این موضوع استقبال میکنم چون پسر خوبی به نظر میومده تا الان اما...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هرپنج تاانگشت یکی نمیشن ولی شتاب زده تصمیم نگیر قشنگ صبوری کن #ی ذره بشناسیش عزیزم
❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگم همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️. تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️» هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگبزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️ ❤️