2777
2789
عنوان

با900تومن چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 59 پست
خونه سود نیست ؟.تو محل ما در عرض یکسال هر متر زمین پنج میلیون گرون تر شده تو همین نه ماه ولی چون مرد ...

خب بستگی به محل زندگی هم داره 

سمت شما ممکنه خیلی سود داشته باشه خونه خریدن 

ولی با این پولی که من دارم خونه گیرم میاد 

ولی خونه ی جالبی نمیشه مثلا به جای پرت گیرم میاد 

جای پرت هم فروشش سخته هم سود آنچنانی نداره 

خصوصا تو منطقه ای که من زندگی میکنم

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
ماشین هم خوبه اگه ندارید

همین سرمایه ای که داریم پول فروش ماشین بوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمین خالی برا مغازه یا خونه

ایندفعه پول ساخت نداریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با همچین پولی فقط یه واحد اپارتمان به ذهنم میرسه.هم در دراز مدت سود هست برات همم دزد نمیزنه همم میتو ...

همین پوله از فروش یه ماشین گرون قیمت بوده 

اوضاع ماشین هم زیاد جالب نیست بزور فروختیمش

قیمتها کشیده پایین 

منم فقط واحد به ذهنم میرسه اما میترسم سود نکنم با توجه به جایی که زندگی میکنم میگم 

اوضاع خونه هاش جالب نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
طلا بخر تا عید ،بعد عید بفروش یا زمین بخر ، یا مغازه بزن

طلا نگهداریش سخته 

دزد داره 

دیگه چاره ای نیست انگار فقط گزینه خونه و این چیزا میمونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینم در نظر بگیر هرکاری ۵۰درصد احتمال موفق شدن هست و ۵۰هم شکست.مغازه لوازم تحریر هم خوبه

این هم شاید بتونه خوب باشه 

از اونجایی که شهرمون کوچیکه 

دو سه تا لوازم تحریری بیشتر نداریم تو شهرمون که خیلی معروفن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همین پوله از فروش یه ماشین گرون قیمت بوده اوضاع ماشین هم زیاد جالب نیست بزور فروختیمشقیمتها کشیده پا ...

یا طلا بخر بزار بانک گاو صندوق.ولی من اگه جات باشم همون واحد میخرم.اگه خونه ندارید که چه بهتر خونه دار میشید.ماهم از جای کوچولو شروع کردیم 

باشه عزیزم مرسی من خودم یه طلا فروشی میشناسم با هر مقدار پولی که داشته باشی یه چیزی بهت میده مثلا با ...

تو  همین مایه ها  طلا های سبک وزن

اینجوری اگه چیزی نفروشی هم حداقلش اینه پولت سوخت نمیشه و طلاس 

این هم شاید بتونه خوب باشه از اونجایی که شهرمون کوچیکه دو سه تا لوازم تحریری بیشتر نداریم تو شهرمون ...

اره اگه شماهم قیمتاتون خوب باشه و اولش یکم ارزون بدین مشتری جمع میکنید.ماهم در نظر داریم لوازم تحریر باز کنیم ولی فعلا سرمایشو نداریم 

آره قیمت پرسیدم آپارتمان گیرمون میاد ولی زیاد جاهای خوب خوب گیر نمیادیا خیلی پرته مکانش یا مثلاً طبق ...

من سند دار با وام خریدم 

اگر میتونی قسط بدی سند دار بخر از روش وام بردار همون موقع خرید میدن تا ۸۰۰ میلیون میدن اگر متاهلی

شوهر که دارم این سرمایه ای هم که دارم میگم تموم سرمایه من و شوهرمه اگه از دستش بدیم الکی ضرر خیلی بز ...

نه ما ک انجام دادیم خداروشکر راضی ایم بستگی داره کدوم شهر باشی البته

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢