2777
2789
عنوان

چراهیچ لذتی نمیبرم اززندگی حیف عمرم که باشوهربی پول داره میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 1546 بازدید | 76 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر وسیله رسیدن به آرزوهات نیست خودت باید برای خودت آینده و امکانات می ساختی بعد ازدواج میکردیدختر ...

مگه من خواستم ازدواج کنم مادرم مجبورم کرداگه خانواده خوبی داشتم الان بهترین موقعیت داشتم درسم عالی بود

شک ندارم خشتک شلوادتم پارس الکی نوشتی اینا رو

خدایااامگه گفتم زندگیم عالیه؟؟دارم میگم زندگی قسطی به هیچی نمیرسه نه تفریح نه رستوران نه مسافرت نه لباس خوب نه ارایشگاه خوب فقط گذرونه

به حقوق ۴۰تومنی میگی کم پس به ۱۲ تومنی چی میگی؟ناشکری نکن قدر زندگیتو بدون

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

سلام دوست عزیز

اصلا ظاهر زندگی دیگرانو نبین من شوهرم خیلی پولداره به دلیل اینکه اینجا کسی باور نمیکنه نمیگم درآمدش چقدره

ولی منم هیچ چیز خوشحال نمیکنه

پول بعد از یه مدت دیگه عادی میشه الان خرید طلا هم اصلا خوشحالم نمیکنه

اتفاقا چند روز پیش داشتم با خودم فکر میکردم چی بخرم خوشحال بشم دیدم برای هیچ چی ذوق ندارم!

خیلی کمه عزیزم به هیچی نمیرسیم سالی چندتامسافرت خرج خوب ورستوران ومگه کفاف میده؟

کی سالی چندتا مسافرت میره😐آدم به جیبش نگاه میکنه اول

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂