2777
2789
عنوان

فقط متاهل ها بیان

750 بازدید | 71 پست

خانوما شما بگید گناه من چیه ؟

تو دوران مجردی خیلی گرم بودم خیلی زیاد 

اما هیچ وقت با نامحرم خودم ارضا نکردم ، بعدش ازدواج کردم 

شوهرم هیچ مشکلی نداره اما مثل خودم گرم نیست مثلا هفته ای دوبار رابطه رو منطقی میدونه اما من کمبود دارم و حریص شدم ، 

تو رابطه فقط خودش مهمه نه میبوسه نه چیزی ....

من اهل نمازم ، از خیانت بیزارم با اینکه خوشکلم و اگر بخوام ....

من هرجوری بهش گفتم حتی مستقیم فایده نداره ،اینم بگم دوستم داره و برای به دست اوردنم خیلی تلاش کرده الانم فقط مشکلم سردیشه 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید درمان بشه راضیش کن 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

باید درمان بشه راضیش کن

هیچ جوره راضی نمیشه ،مشکل اکثر مردهای ایرانی 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
باید درمان بشه راضیش کن

استارتر باید درمان بشه

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
گرمی بده بخوره اثر نکرد کافور بخور😐

کافور مریضم نمیکنه؟ من بدنی ام خودمو سرد کنم اما روحمو چیکار کنم

استارتر باید درمان بشه

من یه شب درمیون رابطه میخوام ، که منو ببوسه بهم توجه کنه ، این عیر منطقیه؟

هیچ جوره راضی نمیشه ،مشکل اکثر مردهای ایرانی

گرمیجات بهش دادی بخوره .خودش باید بفهمه جوونی نیاز داری .دیگه هر طور شده یا دکتر یا مشاوره وادارش کن 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘