2777
2789
عنوان

فقط متاهل ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 71 پست
اسی دوبار دیگه نرماله

فقط خودش ارضا میشه من ماهی یبار تو خواب ارضا میشم اونم دست خودم نیست خود به خوده

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرمیجات بهش دادی بخوره .خودش باید بفهمه جوونی نیاز داری .دیگه هر طور شده یا دکتر یا مشاوره وادارش کن

گرمی بهش میدم کلا اهل شوخی کلامی جنسی نیست ، دلم قنج میره میشنوم بعضی زنها میگن شوهرمون مثلا فلان شوخی کرده 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
استارتر باید درمان بشه

نه اسی حق داره .اگه شوهرش بتونه تو اون دوشب در هفته نیازشو برطرف کنه اینقد اسی اذیت نمیشه محبت و بوس  و نوازش نداره .خب شوهرش عین یخه هستش 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

من یه شب درمیون رابطه میخوام ، که منو ببوسه بهم توجه کنه ، این عیر منطقیه؟

متاسفانه اینجا نمیشه بازش کنم 

ولی هفته ای دو سه بار نرماله

با دخول اگه ارضا نمیشی بهش بگو یه کار دیگه انجام بده

دیگه واضح نمیشه بگم

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
یادش بده چیکار کنه

هم بلده ، همم هزاربار گفتم فلان کار کن ،انجام نمیده ، انگار خجالتیه اه متنفرم خودم دختر شر و شیطونیم اما با حیا جلو نامحرم

گرمی بهش میدم کلا اهل شوخی کلامی جنسی نیست ، دلم قنج میره میشنوم بعضی زنها میگن شوهرمون مثلا فلان شو ...

بهت حق میدم .تو فقط نیاز جنسی مد نظرت نیست .تو عاطفه و دوست داشتن و شوخی و محبت میخوای که هر مردو زنی میتونن و وظیفشونو در حق هم انجام بدن .

درکت میکنم .تو دنبال حس دوست داشته شدن هستی 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘