2777
2789
عنوان

فقط متاهل ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 71 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا ماها شانس نداریم دلم گرفته از خدا هر چی خراب تر خوش شانس تر

عزیزم ربطی به پاکی و خرابی نداره به شانس ربط داره ، من اگر با شوهرم دوست میشدم الان بیست و چهارساعت بهم میگفت توخراب بودی تو با من اومدی سر قرار و...

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
چندسالشهکلا حس میکنم شوهرت دوست نداره آخه از لحاظ عاطفیم میگی سرده باز جنسی رو می‌تونستیم بگیم مدلشه ...

دو سه سالشه بچست ، میدونی عزیزم خیلی برای ازدواجمون تلاش کرده ، دوران نامزدی بد نبود  کم کم سرد شده ، میخوام برم نمیذاره  میخوام طلاق بگیرم نمیذاره میگه من دوستت دارم همینکه کار میکنم بخاطر توعه اما اصلا نمیگه دوستت دارم ،هرچی بخوام میخره دست بزن نداره ، معتاد نیست   رفیق باز نیست ولی سرده خشکه 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
باهاش حرف بزن راضیش کن برین مشاوره ازش پرسیدی تابحال چرا انقد خشکه؟

میگه من اینجوریم ،مشاورم نمیاد خیلی خودش قبول داره

دقیقا امشب داشتم به همین فکر میکردم ، یهو پیامت دیدم جا خوردم ، منم میگم پر رو شده برا خودش همیشه زن ...

مطمئن باش از حرفم تجربه خودم و بقیه اس مردها تحت تاثیر هورمونن ذاتشون شکارچیه دوست دارن تلاش کنن تو همش میری سمتش اینجوری خوب نیست

دو سه سالشه بچست ، میدونی عزیزم خیلی برای ازدواجمون تلاش کرده ، دوران نامزدی بد نبود کم کم سرد شده ...

خب اگه اینجوریه مدلشه یعنی یاد نگرفته ابراز علاقه کنه سختشه به نظرم عملی مهمتره به خدا من بابام صبح تا شب قربون صدقه میره ولی تو عمل، تا مرز سکته آدمو میبره از زندگی بیزارت میکنه تو باید بپذیری این موضوع رو، در مورد رابطه هم باید بعد زنانگی تو قوی کنی به نظرم

با اینا درد و دل میکنی، درد آدمو بیشتر میکنن درست آدم و راهنمایی نمیکنن به خدا

آره عزیزم ،هرکسی یه چیزی میگه گاهی حتی بی ربط