2777
2789
عنوان

فقط متاهل ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 71 پست
چند سالتونهچند وقت ازدواج کزدید

زیر ۳۰ سالم 

حدود ۸ ساله ازدواج کردیم اون ۳۷ سالشه

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت حق میدم .تو فقط نیاز جنسی مد نظرت نیست .تو عاطفه و دوست داشتن و شوخی و محبت میخوای که هر مردو زن ...

خوش هیکلم ، مردهای بیرون واکنش نشون میدن ، یکی میگه جون به هیکلت یکی میگه فلان و بمان اونوقت شوهر خودم یکبار یه همچین کلماتی بهم نگفته ، دلم میخواد خب منم آدمم ، شایدم بهم بخندین اما حسرت به دلم مونده برا یه شوخی جنسی

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
بلد نیستخجالتی حتماباید کم کم راش بیندازی

حدود ۸ ساله ازدواج کردیم خودمو به آب و آتیش زدم خیلی سرده

یعنی تو این هست سال اون جوری که میخواستی رابطه نداشتی؟؟؟

به اصرار خودم که دیگه خودمو کوچیک کنم چندبار  داشتم اما برام ارزش نداره دیگه چقدر خودمو کوچیک کنم 

خب خودت هم سردیجات بخور که مثل شوهرت بشی

خب اون زندگی سرد چه فایده ای داره؟ من اصلا همچین زندگی نمیپسندم علایقم و افکارم و روحیاتم یک عمر سرکوب کنم ، الان افسرده شدم