2777
2789
عنوان

کتاب بامداد خمار چقدر قشنگ بود

182 بازدید | 28 پست

چقدر با این کتاب گریه کردم قشنگترین رمان دنیاس بنظرم

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

خیلی قشنگه. خدا رحیم رو لعنت کنه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عالیه 

بیشتر از ده بار خوندم دلم میخواد بازم بخونم

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

شب سراب هم اگه نخوندی حتما بخون

شنیدم به بامداد خمار مربوطه ولی یه جوریه که انگهر فک و فامیل رخیم نجار نوستنش و قسنگ نیست بقیه اینجوری میگفتن

کاش حافظم پاک میشد از اول میخوندم

خوندنش حتی برای صدمین بار بازم لذت بخشه

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

488905449544بار خوتدمش🥺

منن دوست دارم حافظم پاک بشه بخونمش دوباره فیلمشم انگار ساختن ولی خب بعید میدونم اندازه کتابش قشنگ باشه

شنیدم به بامداد خمار مربوطه ولی یه جوریه که انگهر فک و فامیل رخیم نجار نوستنش و قسنگ نیست بقیه اینجو ...

نه اتفاقا جالبه .داستان از زبون رحیم نجاره از دید اون 

بر باد رفته رو خوندی ؟ اگر نه که حتما بخون و بعد از اون اسکارلت رو بخون حتما حتما