2777
2789
عنوان

کتاب بامداد خمار چقدر قشنگ بود

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 28 پست
نه اتفاقا جالبه .داستان از زبون رحیم نجاره از دید اون بر باد رفته رو خوندی ؟ اگر نه که حتما بخون و ب ...

بر باد رفته و اسکارلتو یکمشو خوندم دوست نداشتم چون خیلی توضزح میده درباره محیط و ادم یادش میره داستان چی بود اصلا 

ولی رحیم نجار بره بمیره چه دیدگاهی میتونه داشته باشه ولی کنجکاوم بخونم که بیشتر فوحشش بدم

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای آره مخصوصا که نقش محبوبه رو قراره اون ترلان پروانه نچسب بازی کنه!🥲

بازی کرده 

خدایی بازیگر رحیم نجار خیلی کراشه ولی ترلان پروانه محبوبه شده خیلی بد 

همون چون ترلان بازی کرده نرفتم نگاه کنم 

بر باد رفته و اسکارلتو یکمشو خوندم دوست نداشتم چون خیلی توضزح میده درباره محیط و ادم یادش میره داستا ...

اونا شاهکارن عزیزم فرصت کردی بخون وقت بذار . دیگه از نظر رحیم نوشته اونم بخون ولی حرص دراره 

شب سراب هم قشنگه آخه یهویی بامداد خمار صدا کرد و همه خوندن، بعد شب سراب اومد که رحیم همه ش رو نقد کر ...

اونم حتما میخونم که رحیمو فوحش بدم 

بقدری رمانش رو دوست داشتم اولین باری که خوندمش از اول تا آخرش با محبوبه گریه کردم

کاش اون ترلان نمیشد محبوبه اینقدر بازیگر زنخوب داریم حالا چرا اینو انتخاب کردن