2777
2789
عنوان

به بچهای۲/۵سالتون چه چیزایی بلدن؟چه آموزشهایی میدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم زیاد شعر وکارتون انگلیسی میزارم شعرارو همراهشون میخونه رنگارو تو‌باش کارکردی انگلیسی ؟من گفتم شا ...

آره باهاش کار میکنم رنگارو از این حلقه های رنگی رنگی یا اسباب بازیاش هر وقت دارین بازی میکنیم بهش انگلیسیشو میگم و تکرار میکنم بعد از خودشم میپرسم که این چه رنگیه ولی اصلا بهش فشار نیار

من یه مدت خیلی باش کار کردم الان ازادش گذاشتم تافقط بازی کنه کشف کنه خودش

آموزش و خدمات بلیدینگ وهاشور به روش فیبروز بابهترین رنگای اورجینال امریکایی کاشت و اکشتنشن مژه تخفیف ویژه برای نی نی سایتی های عزیز

من سعی میکنم بیام اینجا و ازبازیها بگم تابقیه هم استفاده کنن

آموزش و خدمات بلیدینگ وهاشور به روش فیبروز بابهترین رنگای اورجینال امریکایی کاشت و اکشتنشن مژه تخفیف ویژه برای نی نی سایتی های عزیز

وای خدا مطمئنین دو سالشونه؟ دختر من دو سال و سه ماهشه. کامل حرف میزنه. ما ترکیم فارسی رو هم کامل متوجه میشه. اسم غذا ها و تمامی اشیا رو میگه. ولی شعر بلد نیس فقط بعضی وقتا با شبکه پویا همخونی میکنه. باهاش کار نکردم اینجور چیزارو. دست چپ و راستش رو یه بار گفتم کامل یاد گرفت. من مادر بدی هستم آیا؟

پسر من اکثر حیونا رو میشناسن اینکه چی میخورن صداشون چیه ،اجزای صورت واعضای بدن و میشناسه،چندتا اشکال هندسی رو بلده،سوره توحید وصلوات ،شعر یه توپ دارم قلقلیه آهویی دارم خوش گله واتل متل توتوله وچندتا شعرکوتاه دیگه،خوب حرف میزنه دایره لغاتش هم خوبه و..

دختر من ۲۱ ماهشه abc رو کامل بلده سه تا هم شعر انگلیسی بلده از یک تا ده انگلیسی، رنگارو چند تا رو بل ...

مطمئنيد اينارو بلده ؟ ! قشنگ واضح ميگه يا چون با دهن ريتمش رو ميگيره ، تصور ميكنيد كه بلده ؟ بچه ي من توي هوش و سريع به حرف اومدن زيانزده ، از صبح تا شب باهاش صحبت ميكنم تمام كلمات رو يكبار ميگم ياد ميگيره ، دامنه ي لغاتش ( فارسي ) خيلي بالاست اما اصلا جمله نميگه ، مثلا ميگه آوش افتاد ، آوش خورد ، تاكسي وايسا ...... حالا بچه ي شما علاوه بر زبان فارسي شعراي انگليسي رو هم ميخونه ؟ شاهكاره