2777
2789
عنوان

به بچهای۲/۵سالتون چه چیزایی بلدن؟چه آموزشهایی میدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 68 پست
وای خدا مطمئنین دو سالشونه؟ دختر من دو سال و سه ماهشه. کامل حرف میزنه. ما ترکیم فارسی رو هم کامل متو ...

نه عزیزم چرا مادر بدی باشین ولی اگه دوست داری و نی نی هم علاقه نشون میده میتونی بهش خیلی چیزارو یاد بدی بچه ها واقعا خیلی زود یاد میگیرن همه چی رو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنيد اينارو بلده ؟ ! قشنگ واضح ميگه يا چون با دهن ريتمش رو ميگيره ، تصور ميكنيد كه بلده ؟ بچه ي م ...

بله عزیزم واضح و کامل حرف میزنه و شعر میخونه حتی شده بیرون رفتیم مثلا دکتر یا جای دیگه شعر خونده یا حرف زده کاملا متوجه میشن دروغ ندارم که بگم

من فوق العاده باهاش حرف میزنم و دورو ورش خیلی شلوغه خیلی زود حرف زد در صورتی که دختر خواهرم با اینکه ۵ ماه از دختر من بزرگتره ولی یک سوم دختر من حرف نمیزنه یا شعر بلد نیست

وای خدا مطمئنین دو سالشونه؟ دختر من دو سال و سه ماهشه. کامل حرف میزنه. ما ترکیم فارسی رو هم کامل متو ...

نه عزيزم چرابد باشي خيلي هم خوبي ، هر بچه اي توي يه چيزي استعداد داره ، اصلا به بچه فشار نياريد براي آموزش بزار لذت ببره ، در نهايت بچه اي موفق و خوشبخت ميشه كه از ما بزرگترا خوشحال بودن و مديريت بحران و شكست رو بخوبي ياد گرفته باشه وگرنه كه دانشمند و غيره زياد داريم اما خوشحال ، خيلي كم !

پسر من اکثر حیونا رو میشناسن اینکه چی میخورن صداشون چیه ،اجزای صورت واعضای بدن و میشناسه،چندتا اشکال ...

چند پقتشه پسرتون

آموزش و خدمات بلیدینگ وهاشور به روش فیبروز بابهترین رنگای اورجینال امریکایی کاشت و اکشتنشن مژه تخفیف ویژه برای نی نی سایتی های عزیز

بازی جدید ما اینه 

تمرین تعادل 

یه دستو‌یه پامونو میبریم بالا

آموزش و خدمات بلیدینگ وهاشور به روش فیبروز بابهترین رنگای اورجینال امریکایی کاشت و اکشتنشن مژه تخفیف ویژه برای نی نی سایتی های عزیز
2سال و8ماه

چه حالب پسر من ۲۸ماه و اسمشم کیانه

من یسری اشکال وصل کردنی هم دارم که بعدا عکسشو میفرستم براتون اونام خوبن

تامیتونی کتاب بخون

پازل باهم کارکنین

نقاشی بکشین

این ۳تافوق العاده رو تونایی ذهن موثرن

لگو بازی وخانه بازی و آردبازی وخمیربازی ام برا توانایی حرکتی انگشتاشون خیلی خوبه

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

اره انجام میدم ولی علاقه زیادی به متاب خوندن نداره ولی تادلت بخاد کارتونهای انگلیسی