2777
2789
عنوان

به بچهای۲/۵سالتون چه چیزایی بلدن؟چه آموزشهایی میدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 68 پست
اره انجام میدم ولی علاقه زیادی به متاب خوندن نداره ولی تادلت بخاد کارتونهای انگلیسی

خب سعی کن بابازی وکتابای جذاب بدون اینکه اجبارش کنی علاقه مندش کنی

دخترمن از یک روزگی براش کتاب خوندم والان کتابخونه ش ازکتابخونه من بزرگتره

کارتون انگلیسی زبان اصلی که شعرنباشه عاااالیه...منم ازاول برادخترم گذاشتم

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست دارم زبانو پیشرفته ترباش کارکنم

من رشته م مترجمی زبانه

بهترین راه یادگیری زبان تومحیط قرارگرفتنه

حالاهرزبانی چه عربی چه انگلیسی چه چینی و...

توفقط کافیه روزی ۳_۴ساعت براش کارتون انگلیسی بذاری ازالان

۴سال بعدش متوجه میشی که بچت کامل اون زبان دومومیفهمه ومیتونه تاحدودزیادی حرف بزنه و چون ازبچگی تومحیطش بوده تاآخرعمر توذهنش وضمیرناخوداگاهش میمونه 

آموزش زبان دوم بصورت مستقیم خصوصازیر۷سال اصلااااااکاردرستی نیس ونتیجه معکوس داره

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

اتفاقا از بچگی کارتونهای انگلیسی میبینه و طبق نظر استادش منم اصلا یادش نمیدم هرچی یاد گرفته از کارتونا یاد گرفته ولی انتظارم خیلی بیشتره الان فقط تا ۱۰میشماره و الفباشو میگه البته سر زانو و پنجه پاهم با اشاره بلده ولی حس میکنم کمه

آموزش و خدمات بلیدینگ وهاشور به روش فیبروز بابهترین رنگای اورجینال امریکایی کاشت و اکشتنشن مژه تخفیف ویژه برای نی نی سایتی های عزیز

شاید انتظار من بالاس ولی حس میکنم بیشتر به کارتون و نحوه حرکاتشون دقت میکنه تا کلمات 

آموزش و خدمات بلیدینگ وهاشور به روش فیبروز بابهترین رنگای اورجینال امریکایی کاشت و اکشتنشن مژه تخفیف ویژه برای نی نی سایتی های عزیز

من امروز پسرمو بردم سرسره بادی تاحالا نرفته بودخیلی کیف کرد

سلام بچه‌ها یک خانمی بچه دار شده و بچه اولش هست 

پدرش هزینه سیسمونی قبول نمیکنه و خانواده شوهرش اگه نداشته باشه سرکوفت میزنن بهش چون تو جهزیه کم و کسر داشته ازم خواست به هرکی میتونم و بچه داره و وسایلش نو هست و نمیخواد بده به این خانم ثواب داره

دقت کنید در حد نو باشه چون برا سیسمونی بچه

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩