2777
2789
عنوان

نی نی یار جواب

128 بازدید | 19 پست

سلام من خاستم بیام روکاربریم اشتباهی شماره دیگموزدم یه کاربری جدید ثبت شد میتونم حذفش کنم الان؟

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

@niniyar‍

سلام.خیر حذف نمیشه

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@niniyar‍ لطفاحواب بدین این امکانش هست ک کاربری ک هنوز نیم ساعت نشده نصب شده پاک کرد یا نه؟

کاربری رو نمیشه حذف کرد.فقط میشه تعلیق دائم کرد

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

خب چکار کنم من خاستم روگردو بیام اشتباهی اون یکی شمارمو زدم هردوتارمزم یکیه

این مشکل رو باید به تماس با ما بگین 

کاربری رو نمیشه حذف کرد.فقط میشه تعلیق دائم کرد

خروج از نی نی سایت زدم بعدمن سرچ هم زدم پیداش نکردم ازکجا بفهمم ؟چون اصلا برام کد هم نیومد فقط نوشت ثبت شد

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

خروج از نی نی سایت زدم بعدمن سرچ هم زدم پیداش نکردم ازکجا بفهمم ؟چون اصلا برام کد هم نیومد فقط نوشت ...

داخل خصوصی شماره کاربری بدین تا چک کنم

سلام سایت خرابه رسیدگی کنید چند وقته نمیشه پست ها رو لایک کرد چرا ؟ وضعیت انلاین بودن نشون نمیدهگزار ...

عزیزم سایت مشکلی نداره.مرورگرتون رو عوض کنید یا سرعت نتتون پایین هست

نه نت مشکلی نداره مرورگر چی ؟

اگر با کروم هستین عوض کنید.اگر هم مشکل فنی کاربریتون هست بگین که به فنی اعلام کنم