2777
2789

دوستی/آشنایی یعنی هیچ اتفاق رسمی ای نیوفتاده میشه دوست پسرم یا خواستگارم

کسی که نشونتون کرده یا صیغه محرمیت غیر دفتری خوندید میشه نامزد 

کسی که باهاش عقققدددد کردید و دولت شمارو یک خانوار جدا حساب می‌کنه و در دفتر ازدواج ثبت شده میشه چی؟آفرین ششوهرررر 

یکی میگه نامزدم فلانه معلوم نیست دوست پسرشو میگه یا شوهرشو یا نامزدن واقعا 

من متاهلم نر های بی ناموس درخواست ندید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان نمیدونم

ولی یه زمانی نی نی سایت راجع به رابطت با دوس پسرت میگفتی

نی نی یار تعطیل میکرد

میگف خلاف قوانینه

واسه همین کاربرا به دوس پسرشونم میگفتن نامزد😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

دوست پسراصلانامزدمحسوب نمیشه هیچ تعلق قانونی هم به گردن بابت شمانداره

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

1بار برای همیشه کلمه دوس پسر تو سایت ممنوعه برا همین همه میگن نامزد ب دوس پسرشون

غیر مستقیم برسونن 

راهنمایی ای که در مورد دوست پسر میشه متفاوته با نامزد و شوهر 

طرف میگه نامزدم خیانت کرده میگی جداشو خبمیگه نمیتونم طلاق خانوادم بدمیدوننلامصب بگو شوهرم خب چرا میگ ...

دقیقا 👏🏼👏🏼

آهامنظورت توسایته خب ممنوعه اینجاهمه میگن نامزدولی منم چنددفعه قاطی کردم

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

آره منم درک نمیکنم

وقتی عقد کردی دیگه اون شوهرت محسوب میشه

ولی اینجا بهش میگن نامزد

حالا اگه اینا نخوان مراسم عروسی داشته باشن یعنی تا آخر عمرشون نامزد هم میمونن...

آره منم درک نمیکنموقتی عقد کردی دیگه اون شوهرت محسوب میشهولی اینجا بهش میگن نامزدحالا اگه اینا نخوان ...

خخخخخ دقیقا

آره منم درک نمیکنموقتی عقد کردی دیگه اون شوهرت محسوب میشهولی اینجا بهش میگن نامزدحالا اگه اینا نخوان ...

تودوران عقدومیگن نامزد

ولی دراصل شوهره دیگه