2777
2789
عنوان

به بچهای۲/۵سالتون چه چیزایی بلدن؟چه آموزشهایی میدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 68 پست

دختر من ۲۱ ماهشه abc رو کامل بلده سه تا هم شعر انگلیسی بلده از یک تا ده انگلیسی، رنگارو چند تا رو بلده به انگلیسی، اجزای صورت هم بیشترشو میدونه

حسنی، آقا خرگوشه، یه توپ دارم، از اینجا تا شیراز، رسیدیم و رسیدیم و چند تا شعر دیگه هم کامل بلده

من براش سی دی آهنگ و شعر انگلیسی زیاد میذارم باهاش زیاد حرف میزنم دیگه یادم نمیاد چی بلده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نقاشی کشیدن خیلی دوست داره، اسباب بازی زیاد دوست نداره به وسیله های خونه بیشتذ علاقه داره یه سر پیچ گوشتی و اینا میخواد با یه چیزی ور بره

باهاش زیاد بازی کن و حین بازی بهش آموزش بده که دلزده نشه

من کلی براش شکلک درمیارم وقتی میخوام یه چیزی یادش بدم و کلی میخنده و ذوق میکنه

دختر من ۲۱ ماهشه abc رو کامل بلده سه تا هم شعر انگلیسی بلده از یک تا ده انگلیسی، رنگارو چند تا رو بل ...

منم زیاد شعر وکارتون انگلیسی میزارم شعرارو همراهشون میخونه رنگارو تو‌باش کارکردی انگلیسی ؟من گفتم شاید زودباشه یادش بدم

آموزش و خدمات بلیدینگ وهاشور به روش فیبروز بابهترین رنگای اورجینال امریکایی کاشت و اکشتنشن مژه تخفیف ویژه برای نی نی سایتی های عزیز

اگه موافق باشین بیایم اینجا و ازبازیها و اموزشهای بچها بگیم

آموزش و خدمات بلیدینگ وهاشور به روش فیبروز بابهترین رنگای اورجینال امریکایی کاشت و اکشتنشن مژه تخفیف ویژه برای نی نی سایتی های عزیز

پپا پیگ .مادرگوش کلاب.هوپلا کیدز.سوپرسیمپل سانگ

انگلیسی رو چجوری باهاش کار میکنید؟ اسم سی دی هاشو لطف میکنید؟

آره عزیزم سی دی آموزشی خریدم واسش از اینستا گرام نی نی سی دی اسم پیجش فک کنم متناسب با سن بچتون راهنماییتون میکنن یه سری چیزارو هم با بازی کردن و این چیزا یادش دادم