2777
2789
عنوان

خانوما چطوری خودتون تحویل میگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 48 پست
تصمیم گرفتم از ماه بعد همه رو انجام بدم امروز محل کار شوهرم بودم دیدم دوتا خانم با میکاپ عروس و لباس ...

خدا لعنتشون کنه خودشون و درست میکنن برا مردا غریبه اینا وقتی از حموم میان لولو میشن با میکاپ میخوان خوشگل بشن خونه خراب کنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کالری شماری با زیره و سالم خوری من پوستم دهیدراته ولی مستعد جوشه صبحا شوینده تونر نیاسینامبد آبرسان ...

رتینول لایه بردار؟واسه چی استفاده میکنی؟

تیکر بارداری تیکر رژیممه .شروع رژیم ۲/۱

عالی میشه بگی سالم خوری چه چیزهایی میخوری سبک خوراکت

استفاده بیشتر از دمنوش جای چای سیاه استفاده از شکلات تلخ جای شیرینی کلا شکر و شیرینی خیلیییییییییی کم کردم روغن هم همینطور تخم مرغ گوشت مرغ و سبزیجات بیشتر استفاده میکنم نه اونجوری که ورزشکاران حرفه ای استفاده میکنن ولی در حد خودم سعی میکنم سالم بخورم  نوشابه و فست فود بیرون اصلا نمیخورم برای پسرم درست کنم شاید یک تیکه فقط بخورم اونم هرچندماه کلا اهل خوراکی و تنقلات نیستم 

منم برا هفته بعد میخوام برم بازارو بسابم و ارایشگاه ها رو واااای نمدونی چقدر اعصابم خورد شد دلم میخو ...

من یه نموره ارایش میکنم بیرون ولی در کل تو خونه شلخته ام به خودم نمیرسم اصلا دلم می‌خواد از این زنای قرتی که نمیزارن ناخنشون بلند بشه سریع رنگشو عوض میکنن باشم

تیکر بارداری تیکر رژیممه .شروع رژیم ۲/۱

استفاده بیشتر از دمنوش جای چای سیاه استفاده از شکلات تلخ جای شیرینی کلا شکر و شیرینی خیلیییییییییی ک ...

چقدر عالی 

منم شیرینی شکلات خیلی کم یا بگم حذف کردم 

برنج روزی نهایت شش هفت قاشق 

نون هم نون جو دو سر درست میکنم 

اما سنگک هم میخورم گاهی 

دارم میرم طی سوزنی برای چربی شکمم 

ببینم چی میشه 

ورزش هم بعد امبدینگ باید شروع کنم 

یکسال زایمان کردم 

سه قلو باردار بودم شکمم خیلی کش اومد 

هر چند یک دونه بچم برام موند

اما شکمم داغون شد 

چقدر عالی منم شیرینی شکلات خیلی کم یا بگم حذف کردم برنج روزی نهایت شش هفت قاشق نون هم نون جو دو سر د ...

چقدر سخت سه قلو 🥺 ای جان خدا حفظش کنه عزیزم آره ببین پسر من ۸ سالشه من تو این مدت بخاطر افسردگی بعد زایمان به خودم نمی‌رسیدم ورزش که اصلا مثلا ساعت ۱۱ شب شام میخوردم بعد دیدم دیگه حالم واقعا خوب نیست باید یک فکری کنم خیلی برام سخت بود شروع کنم ورزش و رژیم ولی کردم الان جوری شده یک روز ورزش نکنم انگار تخلف بزرگی کردم واقعا آدم به هر مدل زندگی عادت میکنه چه بهتر که عادت خوب جایگزین بشه شمام انشالله به هدفت میرسی🌹

عزیزم نون چجوری درست میکنی؟

صدگرم جو دوسر آسیاب شده 

چهار تا تخم مرغ 

یک قاشق غذاخوری سرخالی شیره  خرما یا انگور 

دو قاشق پر غذاخوری دارچین 

دو قاشق غذا خوری گلاب 

یک قاشق مرباخوری سرخالی بیکینگ پودر 

مثل پنکک میتونی درست کنی 

ماهیتابه داغ بشه بریزی تو ماهیتابه 

بعد برگردونی 

اما مثل کیک بپزش تو توستر یا فر یا .....

خیلی بهتر میشه 

هر مغزی دوست داری بپاش روش 

اما کنجد خیلی خوشمزه میشه 

میتونی یک دونه هویج هم زنده کنی به مواد اضافه کنید 

من یکساله ورزش و رژیم غذایی سالم رو پیش گرفتم قبل از هرکاری این مورد خیلی حالمو خوب کرده از دیدن بدن ...

میشه یکم از رژیم غذای سالم بگی برام چیامیخوری

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

من عاشق فیشیالم حاضرم موهای سفیدم معلوم بشه ولی پوستم برق بزنه

عزیزم قیمتش چنده و چند ساعت طول میکشه

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

در این حد که دو ماهه اصلاح صورت و ابرو هم نرفتم. از وقتی که بچه دار شدم خودمو ول کردم.

یک کلیپ دیدم 

خانمه بعد زایمان اضافه وزن و ژولیده مانند بود 

بعد یکسال که خواست هم مادر باشه و هم خودش 

خیلی شیک و اندام مناسب 

الهی برات پیش بیاد 

و برای منم همینطور