2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب راه حلش چیه چجوری اینجوری بشم،بعداز زایمان دوم دیگه انگار بدنمون برنمیگرده و لاغری ارزو میشه واسمون😔💔

.- عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰                                                                                                                 هروقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه،دیگه هیچوقت مزاحمش نشو!️                                                                                 
و منی که شبیه دبه ماست تو دکون سر کوچمونم

😁😁😁😁😁

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
خب راه حلش چیه چجوری اینجوری بشم،بعداز زایمان دوم دیگه انگار بدنمون برنمیگرده و لاغری ارزو میشه واسم ...

من راستش مجردم اشتهامم کمه 

قطعا اگ زایمان داشتم تپل تر بودم ولی با رژیم و ورزش به اندام دلخواهتون میتونید برسید

هروقت تصمیم به رژیم گرفتم با خودم میگم شاید یکم بعد مردم چراباید حسرت اون خوراکی به دلم بمونه!؟😂هیچوقت نتونستم با عقلم تصمیم بگیرم تو هیچ موردی🤨😂😂

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
من راستش مجردم اشتهامم کمه قطعا اگ زایمان داشتم تپل تر بودم ولی با رژیم و ورزش به اندام دلخواهتون می ...

همین اشتهام و ،دلم میخواد تا ب گرسنه ام نشه فقط با یه دونه خرما زنده بمونم...

.- عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰                                                                                                                 هروقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه،دیگه هیچوقت مزاحمش نشو!️