2777
2789
عنوان

بچه‌ها من امروز چندین ساعت نتونستم تکون بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 88 پست
واااای خیلی بده ، بچه ها که ترسیدن چکارشون کردی

من حالم جوری نبود که بتونم آرومشون کنم. فقط به دختر بزرگم میگفتم کوچیکه رو ببره تو اتاق منو نبینه. اما هر دو با ترس فقط نگام میکردن.

فکرشم نمیکردم روزی بیاد که اینطوری داد بزنم از درد. من میگرن دارم. در اوج دردم هم یا بیهوش میشم یا ناله میکنم. امروز ولی...

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
من حالم جوری نبود که بتونم آرومشون کنم. فقط به دختر بزرگم میگفتم کوچیکه رو ببره تو اتاق منو نبینه. ا ...

با خدا منم میگرن دارم ، یعنی درد میگیره دیووووونه میشم ، همسرم بنده خدا ، درو می‌بنده ،Tv خاموش می‌کنه ، فقط سکوت تا من خوابم بره 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خدا منم میگرن دارم ، یعنی درد میگیره دیووووونه میشم ، همسرم بنده خدا ، درو می‌بنده ،Tv خاموش می‌ک ...

بدترین درده میگرن. ولی باز اونو تونستم هر بار با ناله و از حال رفتن تحمل کنم، اینو نه.

بدترین درده میگرن. ولی باز اونو تونستم هر بار با ناله و از حال رفتن تحمل کنم، اینو نه.

چی هست این به میگرن ربطی داره 

ببین ادم رو خاک زندگی کنه ولی سلامت باشه مخصوصا وقتی بچه کوچیک داری خدا رو هزار بار باید شکر کنی واسه سلامتی منم یبار مریض شدم بمیرم برا بچه هام هر دوشون زیر دو‌سال چقد بچه ها بی پناهن بدون مادر 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

نه اصلا.یه چیزی شبیه اسپاسم ولی خیلی بدتر.از شدت درد هیچ تکونی نمیتونی بخوری.

تو قسمت پاهات یا کل بدنت اسپاسم عضلانی داری

ببین ادم رو خاک زندگی کنه ولی سلامت باشه مخصوصا وقتی بچه کوچیک داری خدا رو هزار بار باید شکر کنی واس ...

واقعا همین‌طوره عزیزم. فقط سلامتی. امروز از ته دلم دعا کردم هیچ کسی این حال منو تجربه نکنه.

شما خوب شدی ایشالا؟