2777
2789
عنوان

سریال پروانه رو کیا یادشونه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 32 پست
سه چهارتاشو خیلی زیاد دوس داشتم ولی بیشتر از همه اخرین سکانسش یا اونجا ک پروانه گفت نرگس برگشته؟؟

من سکانسی ک پروانه عشقشو اعتراف میکنه خییییییلی دوس داشتم

آره عاشق شدم

یجوری حرف میزنی انگاری عاشق شدن جرمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حال و هواش خیلی خاص بودکدوم سکانسو بیشتر دوس داشتی

اونجا ک میگه من امیرو میخام تو خونه ان  اونجا اعتراف میکنه دختره

اونجا ک میره عقد شیرینی میخره میاره پسره

میرن باهم بجا میگ حاملم میگ کاریه ک شده تو خونه فقرا اگ بچه ام نباشه دگ چیزی نیست

اونجا ک میگه من امیرو میخام تو خونه ان اونجا اعتراف میکنه دخترهاونجا ک میره عقد شیرینی میخره میاره ...

🫠ارهه اونجایی ک میگه پروانه خانم من نمیتونم خوشبختتون کنم

_من خوشبختی نمیخام امیرو میخام😂

فقط اونجایی که امیر میگه همیشه فکر میکردم چریکا نباید ازدواج کنن اما الان خودم دوتا زن دارم با یه بچه 😂😂 ببخشید حال و هوای احساسیتونو خراب کردم . اما خیلی باحال بود وایبش اون لحظه 😂😍

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

🫠ارهه اونجایی ک میگه پروانه خانم من نمیتونم خوشبختتون کنم_من خوشبختی نمیخام امیرو میخام😂

وای اره ذقسمت اولشو یادم نبود واقعا فوق للعادس باینکه بزرگ شدمد عقایدم عوض شدم و دگ حس خوبی نداشتم ولی عاشقانه عالی بودی سکانسم بود  حامد کمیلی فهمید زن قبلیش زندس اومند خونه دید پروانه داره با بچش ک تو سکمشه حرف میرنه

آره منم خیلی دوسش داشتم یه جور خاصی بود ، فقط یادم رفته آخرش چی شد ؟فکر کنم یکیشون مرد

سآواکی ها پیداشون کردن

خونه رو محاصره کرده بودن

ولی پروانه و بچه هرطور بود زدن بیرون 

پروانه دلش واینستاد بچه رو گذاشت یگوشه ی تیکه نون داد دستش خودش برگشت خونه 

تو خونه بودن خونه رو بمباران کردن

باهم مردن

سرآخرم نرگس زن قبلی امیر بچه رو برداشت

اما اون ساواکی‌یه عاشق پروانه بود قبل از حملشون اومد ب پروانه گف 

نمیدونم چرا پروانه ب امیر نگف تا جاشونو عوض کنن

آره منم خیلی دوسش داشتم یه جور خاصی بود ، فقط یادم رفته آخرش چی شد ؟فکر کنم یکیشون مرد

دوتاشون مردن بچه شونم نرگس بزرگ میکنه 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

😂😂اره یادمهنرگس دوس نداشتم اصن

اره منم دوسش نداشتم کلا نچسبه تو اوای بارانم خوشم نمیومد ازش

سآواکی ها پیداشون کردنخونه رو محاصره کرده بودنولی پروانه و بچه هرطور بود زدن بیرون پروانه دلش واینست ...

ذهنم مشغول شد چرا نگفت بهش ، آره یادم اومد بچه رو برد گذاشت یه گوشه 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)