2777
2789
عنوان

بچه‌ها من امروز چندین ساعت نتونستم تکون بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 88 پست
واقعا همین‌طوره عزیزم. فقط سلامتی. امروز از ته دلم دعا کردم هیچ کسی این حال منو تجربه نکنه.شما خوب ش ...

الهی آمین اره عزیزم صب از خواب پا شدم دیدم نمیتونم حتی بشینم خشکم زده بود منی ک شب سالم و سر حال خوابیده بودم زنگ زدم همسرم نصف راه برگشت خونه اصلا نفهمیدمم چم شده بود

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی شکر که خوبی الان 🥲

ممنون عزیزم انشالله ک خدا ب شما هم سلامتی بده 🌹

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

[QUOTE=390107176]میترسم نمیدونم چرا بغض کردم  اون فکر مزخرفی ک اومد تو ذهنمو صد هزار بار میگم دور از جونت 😭 ...[/QUO

ممنون عزیزم برای دعایی که کردی.

شاد باشی.

الان که خیلی خوبم. بغض نکن بیخودی. برو یه تاپیک خنده‌دار بخون عزیز دلم

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
چه عجیب! شما هم نمی‌تونستی تکون بخوری؟

اصلا 

بهم بگو قبل اینکه درد و اسپاسم بیاد سراغت غذا چی خورده بودی؟یا میان وعده؟

وقتی از حالو روزت گفتی انگار خودم داشتم تعریف میکردم 

همیشه میگم سر دشمنم نیاد

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

[QUOTE=390107176]میترسم نمیدونم چرا بغض کردم اون فکر مزخرفی ک اومد تو ذهنمو صد هزار بار میگم دور از ...

میدونی دلم واسه بچه هات سوخت منم با این سنم وقتی مامانم بگه اخ یا دردی داشته باشه دیوونه میشممم دیونه  تازه فک میکنم ممکنه دور از جونش دور از جونشششش بم..ره   بعد توام گفتی درد شدید داشتی بچه هاتو تصور کزدم یاد اون بلاگره افتادم ک میگفت دردای شدید میکشه ک مبهمه اخرم نفهمید چی بودو تموم شد زندگیش یه بچه داره اسمش نفسه همچی ریخت رو‌هم اشکم درومد🥲🥲🥲🥲

اصلا بهم بگو قبل اینکه درد و اسپاسم بیاد سراغت غذا چی خورده بودی؟یا میان وعده؟وقتی از حالو روزت گفتی ...

فقط صبحانه خورده بودم. نون و کرهٔ بادوم‌زمینی و یه کم مربای آلبالو.

چند تا دونه پسته هم خوردم.

میدونی دلم واسه بچه هات سوخت منم با این سنم وقتی مامانم بگه اخ یا دردی داشته باشه دیوونه میشممم دیون ...

آخی... خدا رحمتش کنه.

غصه نخور عزیزم. بچه‌هامو بعدش خندوندیم. همسرم بردشون بیرون یکی دو ساعت. حال و هواشون یه کم عوض شد.

فردا سعی میکنم خیلی شاد باشم.

آخی... خدا رحمتش کنه.غصه نخور عزیزم. بچه‌هامو بعدش خندوندیم. همسرم بردشون بیرون یکی دو ساعت. حال و ه ...

عزیزدلم ایشالا همیشه سلامت باشی سایت بالا سرشون باشه برا دردتم برو‌دکتر تروخدا 

چند سالشونه🥲

عزیزدلم ایشالا همیشه سلامت باشی سایت بالا سرشون باشه برا دردتم برو‌دکتر تروخدا چند سالشونه🥲

ممنون عزیزم. شاد باشی.

مدتیه این دردو دارم و تحت نظر دکترم عزیزم. ولی این بار بدتر از دفعه‌های قبل بود.

دوساله و ده‌ساله.

فقط صبحانه خورده بودم. نون و کرهٔ بادوم‌زمینی و یه کم مربای آلبالو.چند تا دونه پسته هم خوردم.

عزیزم کره بادام چربه منم هربار بعد خوردنش چ کره بادام  زمینی چه کره گاوی

یا‌مثلا نون خامه ای 

یا کوبیده 

دور از جون یه اسپاسم و درد وحشتناک کل شکمم رو میگرف بیشتر سمت راست زیر دنده

آخ نگم واست منم بچم کوچیکه 

میرفتم مورفین میزدم تا آروم بشم

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....