2777
2789
عنوان

کسایی که موش تا حالا اومده خونتون بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اومد خونم برادر شوهرم ی کیسه های نازک مربع شکل ک دورش پرس شده بود توش یچیزای ابی رنگ بود بم داد گفت دس بش نخوره با انبر بزار و گذاشتم یکیشو کامل خورد و خبری نبود دو روز بعدش یکیش جابجا شد و چند ردز بعد صب بیدار شدم دیدم افتاده کف اشپزخونه و مرده

واسه موش های بزرگ چسب فایده نداره ازاون تله ها که مثل جعبه هستن بخر هرجایه خونه که احساس میکنی میتون ...

تله فنری گرفتم گذاشتم اومده بود تو کشو فضله ریخته بود با دستکش پفک گذاشتم 

لوله تخلیه دورو با پلاستیک گرفتم من الان نمیدونم موشی که اومده رفته یا تو خونس هر جارو گشتم پیداش نک ...

توی کابینت یا کمدها،جعبه‌ای کارتونی چیزی نذاشتی شاید بره توش.. 

اگه راه دررو داشته باشه حتماً رفته، ولی باز میاد دیگه لامصب

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
یاخداااا،چجوری نمیترسیدمن از وقتی فهمیدم باغ پدرشوهرم موش داره چندساله پامو هم نزاشتممن از مورچه هم ...

مجبوری انقدر چندشم میشه که نگو. خسته شدم هم چسب گذاشتم هم تله یه مدل دیگش نمی افته توش طعمه رو هم میخوره از ترس از تشنگی بمیرمم نمیرم آشپزخونه شبا

توی کابینت یا کمدها،جعبه‌ای کارتونی چیزی نذاشتی شاید بره توش.. اگه راه دررو داشته باشه حتماً رفته، و ...

نه هیچ نیست که بره توش همه رو نگاه کردم پشت یخچال ماشین لباسشویی همه رو هیچی نبود حتی فضلم نمیینم

ما سمم گذاشتیم خورد نمرد لامصبا بدنشون از فولاده شاید رفته موش تو خونه باشه معلوم میشه واسه ما راه ب ...

میدونین من لوله تخلیه لباسشویی دورش باز بود بعد دوسه روز که نتونستم بگیرمش دور لوله رو با پلاستیک بزرگ گرفتم حالا نمی‌دونم دوباره رفته تو فاضلاب یا نه آخه هر صدایی از آشپز خونه میاد فک میکنم موشه