2777
2789

هفته پیش دقیقا مثل امشب یه موش اومده تو پذیرایی بزرگم بود بعد من جیغ زدم رفتم شوهرمو بیدار کردم اومد کل خونه گشت پیداش نکرد فرداش فضله ریخته بود تو کابینت چسبمم گذاشتم چسب فاسد بود رفته بود ولی نگرفته بود دیگه پیداش نکردم تا الان فک کنم از راه تخلیه ماشین لباسشویی اومده بود دوباره تله گذاشتم وچسب ولی هیچ خبری نیست ازش یعنی ممکنه از اون جایی که اومده رفته باشه تو یه سینی آرد ریختم گذاشتم آشپز خونه ولی رو یه اونم رد پا نبود نمی‌دونم رفته یا نه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راههای اومدشو بگیرین خب،تله هم بذار چسبم بذارما مغازه اومده بود، پدرمون دراومد تابگیریم

لوله تخلیه دورو با پلاستیک گرفتم من الان نمیدونم موشی که اومده رفته یا تو خونس هر جارو گشتم پیداش نکردم ندیدمشم تو تله وچسبم نیفتاده

اتفاقا اومده خونه منم هم چسب گذاشتم هم تله ولی نمافته توش طعمه رو میخوره میره کلافه شدم دیگه

یاخداااا،چجوری نمیترسید

من از وقتی فهمیدم باغ پدرشوهرم موش داره چندساله پامو هم نزاشتم

من از مورچه هم چندشم میشه موش که دیگه😳😳