2777
2789
عنوان

بچه‌ها من امروز چندین ساعت نتونستم تکون بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 2134 بازدید | 127 پست
تشخیص دکتر ارتوپد التهاب ماهیچه بود. دکتر مغز و اعصاب ولی گفتن این شدت درد ربطی به اون التهاب نداره. ...

خانواده یعنی همین کنار هم بودن تو روزای سخت نگران بچه هاتون نباشید خوب ک بشید شما رو مثل قبل ببینن همه چی از یادشون میره

فقط قوی باش ایشالا که یه درد گذراس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده یعنی همین کنار هم بودن تو روزای سخت نگران بچه هاتون نباشید خوب ک بشید شما رو مثل قبل ببینن ه ...

به امید خدا.

چشم عزیزم.

دوست مجازیِ حقیقی من 🥰

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

عزیزم خیلی ناراحت شدم که شرایطتون رو خوندم

خودم از صبح بیمارستان بودم واقعا سلامتی بهترین چیز دنیاست

از خدا میخوام هرچه زودتر سلامتیتونو بدست بیارین و انقدر اوضاع زندگیتون عالی بشه که این ماجرا فقط یه خاطره محو بمونه تو ذهنتون🤍

دکترا تشخیص ندادن علت رو؟ توصیه ای نکردن برای مواقع اسپاسم که انقدر درد نکشین؟💔

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

عزیزم خیلی ناراحت شدم که شرایطتون رو خوندمخودم از صبح بیمارستان بودم واقعا سلامتی بهترین چیز دنیاستا ...

ببخش عزیزم که تاپیکم پر از درد و رنج بود.

چرا داروهای مسکن دادن. زیاد مؤثر نبود.

عزیزم خیلی ناراحت شدم که شرایطتون رو خوندمخودم از صبح بیمارستان بودم واقعا سلامتی بهترین چیز دنیاستا ...

امیدوارم شما هم زودتر سلامتیتون رو به دست بیارید 🌷

ببخش عزیزم که تاپیکم پر از درد و رنج بود.چرا داروهای مسکن دادن. زیاد مؤثر نبود.

عزیزی خوبه که درددل کردی حرفتو زدی سبک شدی🌷

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆