2777
2789
عنوان

وجدانن چطور دلتون میاد رابطه مادر و پسر رو از بین میبرین

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 55 پست
عزیزم کرد بالغ و کامل باید خانواده ای که خودش تشکیل داده رو همیشه انتخاب کنه و این به معنی خیانت به ...

بله که اولویت خانواده خودشه..ولی مثلا ی حال و احوال کردن..یا سر زدن به مادر...یا حتی موقع موقع اختلافات بی احترامی نکردن...باری روی دوش مرد نمیذاره..چیزی از خانواده جدیدش کم نمیکنه...ارزش زن و مادر هر دو حفظ بشه...محبت رو دریغ نکنه.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا. منم پسر دارم و ماشا الله داره اروم اروم بزرگ میشه به خدا ۸۰ درصد زندگیم رو برا بزرگ کردن و ...

تموم وجودت از عمر و جوانی و حتی لقمه دهان خودت رو به بچه بدی آخرش کنار گذاشته بشی.انگار که بچه شیرخوارگاه بوده..

بله که اولویت خانواده خودشه..ولی مثلا ی حال و احوال کردن..یا سر زدن به مادر...یا حتی موقع موقع اختلا ...

این وقتی خوبه که دو طرفه باشه

یعنی مادر پسر هم احترام بذاره، نیش نزنه و...

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
مقصر پسر هستباید تعادل رو بین زن ومادرش برقرار کنه یه جوری که هم حواسش به زندگیش و زنش باشه هم مامان ...

همینطوره..منم میگم مقصر اصلی مرد هست که قدرت کنترل رو نداره..ولی خب خانوما هم تاثیر دارن..اون‌پسر اگه ی همسر دیگه داشت ممکن بود اصلا اینجوری نشه..

همش برمیگرده سر تربیت درست وقتی من مادر برای پسرم وقت نذارم درست تربیت نکنم از من و همسرم یک رفتار د ...

یک نوشته ای از یکی از افراد معروف وجود داره که میگه بیست سال طول میکشه تا زنی از پسرش یک مرد بسازد!! و فقط بیست دقیقه ژول میکشد تا زنی دیگر از او یک احمق بسازد!! و من چنین مردهایی رو به وفور در دوست و فامیل و اشنا دیدم!!

اصلا چرا فکر میکنید که بچه بزرگ شد باید بچسبه ب خانوادش اون خودش زندگی مستقل داره درسته تلخه ولی ما ...

دقیقا،والا من همش میگم ایشالا بچه هام سروسامون بگیرن برن دنبال زندگیشون من بچسبم به تفریح وسفرم باهمسرم

کمی آرامش بگیریم

این وقتی خوبه که دو طرفه باشهیعنی مادر پسر هم احترام بذاره، نیش نزنه و...

خیلی سخته نیش و کنایه شنیدن..اما روابط کنترل شده باشن.نه که قطع بشه..اونایی که بیمارگونه و سمی هستن رو نمیگم..ولی همین زندگی های معمولی که هممون اطرافمون میبینیم..چرا ی دختر رو نمیبینید که با مادرش قهر بشه بخاطر شوهر...اگرم باشه خیلیی کمه

بله که اولویت خانواده خودشه..ولی مثلا ی حال و احوال کردن..یا سر زدن به مادر...یا حتی موقع موقع اختلا ...

تو اینجور مواقع پسر نباید خودش رو تو بحث خانوم ها دخالت بده وقتی به پسر گفتن باید بگه که تو مادری و تو هم همسر من هستی و برای هر دو شما احترام قائل هستم مشکلتون رو خودتون حل کنید البته در مواقعی که مشکل حاد نیست و اگر عروس و مادرشوهر با هم قهر کردن خودش جدا به مادرش سر بزنه ولی اجازه نده خانواده قبلی در نبود همسرش رو ذهنش تاثیر بزارن و دخالت کنن رفتار بالغانه اینه ولی خب گاهی اینکه مرد در برابر مادرش بایسته و از زن حمایت کنه منطقی هست چون بعضی مادر ها خیلی بی ذات هستن و همیشه با عذاب وجدان دادن دخالت دعوا درست کردن غیبت و ... عروس رو اذیت میکنن تو این مواقع باید قطع ارتباط کرد