یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نوزده سال پیش برای دوقلوهام میگرفتم.بهترین مای بیبی و شیر خشک و سرلاک.همیشه پایین بوفه پر بود.اونموق ...
چون که نوزده سال پیش روزهای خوبی بود
نه خبری هنوز از فصل هفت بود و نه خیلی اتفاق های بد دیگه
قابل مقایسه با الان نیست..... خدا می رسوند هم برای اون روزها بیشتر صدق میکنه ، الان حتی اگر بگیم خدا میرسونه، با کمد همیشه پر و عالی نمی رسونه .......
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
یعنی شیر خشک و پوشک معمولی رو هم ماهی ده میلیون؟!پس اینایی که مستاجرن و فقط شوهره کار میکنه و یه وضع ...
نه بابا ده میلیون چه خبره ،ببین پوشک معمولی بسته ی بزک حدودا ۳۵۰ هزار تومن که ماهی سه بسته لازم میشه ،شیر خشک هم دونه ای ۷۰ تومن تا چند ماه پیش اصلا بگو ۱۰۰ تومن دونه ای که هر دو سه روز یه قوطی میشه اونم یه میلیون تا یک میلیون و پونصد
حالا شانس ما بچه شیرخشکی میشه از نوع ضد حساسیت گرونترین برند خارجی😄
شیر خودت رو بده خب
درسته از یه سنی باز باید یه چیزایی اضافه کنی
ولی حداقل شیر مادر رو دیگه نباید براش خرید
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
حالا شانس ما بچه شیرخشکی میشه از نوع ضد حساسیت گرونترین برند خارجی😄
والا من اولاش که فقط شیر میخورد در کنار شیر ایرانی خارجی هم دادم شیرخشک هیپ ، خیلی عالی بود ، بعد دیگه شیر خودمو نخورد ، غذاخور شد ایرانی دادم، خیلی گرون بود لامصب ، الان خواستم یه دونه بخرم جون بگیره دیدم شده ۳ میلیون نگرفتم ، نمیصرفه دیگه