2777
2789
عنوان

هزینه پوشک و شیر خشک ماهی چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 56 پست
یعنی هم مولفیکس استفاده میکنین هم مای بیبی؟اگه مای بیبی اوکیه چرا فقط همونو نمیگیرین؟

اخه یه مدت درگیرسایزبودم ۲مولفیکس تنگ بود۳گشادولی مای بیبی ۳اندازش شدهردوخوبن مولفیکس کمترحساسیت میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا امروز بحث همین بود با دختر داییم و دختر خالم . من بچه ندارم البته 

پوشک مولفیکس و شیر خشک نان برای پسر ۷ ماهه . ماهیانه میشه ۵ میلیون . دختر داییم 

پوشک مای بی‌بی و شیر خشک آپتامیل برای دختر ۳ ماهه . ماهیانه ۷ و نیم تا ۸ میلیون . دخترخالم 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

معمولاهفته ای یه قوطی شیرمیخورن ویه بسته پوشک ۲۴تایی که میکنه به عبارتی ماهی ۴تاشیرو۴تاپوشک سرجم ماهی ۲تا۲وخورده ای میشه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

نوزده سال پیش برای دوقلوهام میگرفتم.بهترین مای بیبی و شیر خشک و سرلاک.همیشه پایین بوفه پر بود.اونموق ...

چون که نوزده سال پیش روزهای خوبی بود

نه خبری هنوز از فصل هفت بود و نه خیلی اتفاق های بد دیگه

قابل مقایسه با الان نیست..... خدا می رسوند هم برای اون روزها بیشتر صدق میکنه ، الان حتی اگر بگیم خدا میرسونه، با کمد همیشه پر و عالی نمی رسونه .......

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اتفاقا امروز بحث همین بود با دختر داییم و دختر خالم . من بچه ندارم البته پوشک مولفیکس و شیر خشک نان ...

واقعا خدا به داد مردم برسه

بعد میگن بچه بیارید

بچه دار شدن تو این شرایط واقعا خودخواهی محضه😕

یعنی شیر خشک و پوشک معمولی رو هم ماهی ده میلیون؟!پس اینایی که مستاجرن و فقط شوهره کار میکنه و یه وضع ...

نه بابا ده میلیون چه خبره ،ببین پوشک معمولی بسته ی بزک حدودا ۳۵۰ هزار تومن که ماهی سه بسته لازم میشه ،شیر خشک هم دونه ای ۷۰ تومن تا چند ماه پیش اصلا بگو ۱۰۰ تومن دونه ای که هر دو سه روز یه قوطی میشه اونم یه میلیون تا یک میلیون و پونصد 

حالا شانس ما بچه شیرخشکی میشه از نوع ضد حساسیت گرونترین برند خارجی😄

شیر خودت رو بده خب

درسته از یه سنی باز باید یه چیزایی اضافه کنی

ولی حداقل شیر مادر رو دیگه نباید براش خرید

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یعنی شیر خشک و پوشک معمولی رو هم ماهی ده میلیون؟!پس اینایی که مستاجرن و فقط شوهره کار میکنه و یه وضع ...

بابا دارن جو میدن ماهی تهش یک و پونصد پوشک بشه ۱ و نیم شیر اکه بشه‌ بالا خانم گفت دیکه ۱ و ۲۰۰ پوشک میشه

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
حالا شانس ما بچه شیرخشکی میشه از نوع ضد حساسیت گرونترین برند خارجی😄

والا من اولاش که فقط شیر میخورد در کنار شیر ایرانی خارجی هم دادم شیرخشک هیپ ، خیلی عالی بود ، بعد دیگه شیر خودمو نخورد ، غذاخور شد ایرانی دادم، خیلی گرون بود لامصب ، الان خواستم یه دونه بخرم جون بگیره دیدم شده ۳ میلیون نگرفتم ، نمیصرفه دیگه