عزیز بچه ی من الان دو سال و ۴ ماهه است و تا دوسال ویک ماهگی شیر خشک می خورد ،شیرخشک ببلاک ماهی ۱۰ تا ...
مطمئنم توی قیمت شیرخشک داری اشتباه میکنی منم دخترم هم سن دختر شماست و شیرخشک میخوره و امکان نداره حتی قبل عید هم شیر خشک زیر ۱۰۰ تومن نبوده
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله اونا بچه هاشون با بچه های ما فرق دارن می خوان هم زمان کلاس بذارن و به مملکت هم ایراد بگیرن
دقیقا
همین چند وقت پیش یکی از ندید بدیدای فامیل ده تا شیر خشک که دونه ای ۱۵۰۰ هست عکس کرفته بود استوری کرده بود که چه خبره انقدر گرونیه😑همسرم میگفت شاید مجبوره این شیر خشک رو بده میگم آخه مگه میشه؟! اینهمه بچه تو این مملکت هستن که ممکنه حساسیت داشته باشن و شیر خاص بخورن،یعنی همه میرن شیر ۱/۵ میلیونی میخورن؟!
من از ده تومن حرفی نزدم .من پسرم متولد آبان۴۰۲ هس تا حالا شیرخشک زیر ۱۳۱ از دارو خانه براش نگرفتم .ت ...
ی چی بگم الان رفتم سرچ کردم دیدم قیمت ببلاک همین حدود ۷۰ تومنه😁😁
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
ی چی بگم الان رفتم سرچ کردم دیدم قیمت ببلاک همین حدود ۷۰ تومنه😁😁
دیدی گفتم اشتباه نمی کنم ،از همه اقتصادی تره ولی اصلا چاق نمی کنه ،منم می دونستم چاق نمی کنه ولی از اون شیرخشک که چاق می کنن ترسیدم نخریدم مثل گیگوز و.....