2777
2789
عنوان

هزینه پوشک و شیر خشک ماهی چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 56 پست
شیر خودت رو بده خبدرسته از یه سنی باز باید یه چیزایی اضافه کنیولی حداقل شیر مادر رو دیگه نباید براش ...

نمیدونم بتونم شیر خودمون بدک یا نه

غده فیبروآدنوم دارم تو سینه م

ممکنه خیلی دردناک باشه شیردهی

کارمندم هستم،تا ۷-۸ ماه شاید مرخصی زایمان بلشم بقیه شو چیکار کنم😕

مای بی بی شورتی سایز 6 میخریم از فروشگاه بسته ای 300 

روش زده 380 

بچه منم به شدت حساس بود از نوزادی یه بار جیش کنه باید عوض بشه 

الان ماهی 6 _ 7 تا بسته مصرف میکنه

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بابا ده میلیون چه خبره ،ببین پوشک معمولی بسته ی بزک حدودا ۳۵۰ هزار تومن که ماهی سه بسته لازم میشه ...

شیرخشک۷۰یا ۱۰۰تومنی از کجا پیدا میکنین؟؟

من نزدیک دو ساله به بچم شیرخشک میدن داروخونه۱۳۱تومن اگه پیدا کنم آزادم دونه ای ۲۰۰به بالا میگیرم همین دیروز از داروخانه دونه۱۹۰تومن گرفتم!!

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...
شیرخشک۷۰یا ۱۰۰تومنی از کجا پیدا میکنین؟؟من نزدیک دو ساله به بچم شیرخشک میدن داروخونه۱۳۱تومن اگه پیدا ...

عزیز بچه ی من الان دو سال و ۴ ماهه است و تا دوسال ویک ماهگی شیر خشک می خورد ،شیرخشک ببلاک ماهی ۱۰ تا سهمیه داشتیم دونه ای ۷۰ تومن ،بعد اگه آزاد می خواستیم بخریم ۲۵۰ تومن بود 

حالا بعد عید شاید گرونتر شده من خبر ندارم یکی از خانما گفت ۱۳۰ تومن 

الکی جوسازی نکنید اگه ماهی ده تومن بود کسی بچه نمی تونست بیاره

قدیما انگار آدما هم با هم مهربونتر بودنالان خودمون هم به هم نوعمون رحم نمیکنیم

والا نمیدونم چی بگم خودم دلسوز ترینم.از بس دستم نمک نداشت.از همه بریدم.و خودم حال خوشی ندارم.همش افسوس میخورم

الان هزینه پوشک مای بی بی تقریبا ۱ تومن در ماه.

هزینه شیرخشک های معمولی و غیررژیمی هم ۲تومن در ماه

حدود ۳تومن یکم کمتر بیشتر

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
یعنی واقعاً ماهی ده تومن پول پوشک و شیرخشک میشه ؟ پس چطور من مببینم با ماهی دو تومن پوشک و دو تومن ش ...

همینه عزیزم ،اونایی که میگن ده تومن حتما میرن مارکای خارجی کمیاب می خرن وگرنه آدمای معمولی همینقدر شاید هم کمتر بشه خرجشون

عزیز بچه ی من الان دو سال و ۴ ماهه است و تا دوسال ویک ماهگی شیر خشک می خورد ،شیرخشک ببلاک ماهی ۱۰ تا ...

من از ده تومن حرفی نزدم .من پسرم متولد آبان۴۰۲ هس تا حالا شیرخشک زیر ۱۳۱ از دارو خانه براش نگرفتم .تو شهر خودمون به زور شیر خشک با کد ملی پیدا میکنم اکثرا آزاد و بالای۲۰۰تومن گرفتم.الان شهر پدرم هست خدا شاهده خود داروخونه دو تا شیر خشک آپتامیل۲ رو بهم ۳۸۰تومن داد!!

اصلا بالای یک سال نداشت!!

خوشبحال شما که تو شهرتون راحت شیرخشک گیر میاد...

من پارسال اینجا بودم از حتی شهر مجاور برای شیرخشک رفتم!!

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...
یعنی واقعاً ماهی ده تومن پول پوشک و شیرخشک میشه ؟ پس چطور من مببینم با ماهی دو تومن پوشک و دو تومن ش ...

بعضیا شیرخشکاییی میدن ک رژیمیه و هر قوطیش نزدیک یک تومنه.

یا پوشکای خارجی استفاده میکنن

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))