2777
2789
عنوان

هزینه پوشک و شیر خشک ماهی چقدره

538 بازدید | 56 پست

سلام بچه ها خوبین

من دیروز از یکی شنیدم ماهی ده میلیون پول پوشک بچه میدن

برگام ریخت،چه خبره؟!

میخوام بدونم حدودا چقدر هزینه میدین بابت چه برندی از پوشک و شیر خشک؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان پوشک مولفیکس ۴۰۰تومنه، منکه دخترمو از دوشک گرفتم اما اگه بود ماهی 3 بسته ینی ۱۲۰۰ فقط پوشکشه.سن پایین بیشتر جیش پی‌پی میزنن بیشتر مصرف میشه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

تازه این برای یه شیر معمولی و پوشک معمولیه ،بچت حساسیت داشته باشه یا شیر خاصی مصرف کنه بیشتر میشه

یعنی شیر خشک و پوشک معمولی رو هم ماهی ده میلیون؟!

پس اینایی که مستاجرن و فقط شوهره کار میکنه و یه وضعیت معمولی دارن چه جوری می رسونن واقعا؟!

نوزده سال پیش برای دوقلوهام میگرفتم.بهترین مای بیبی و شیر خشک و سرلاک.همیشه پایین بوفه پر بود.اونموقع مستاجر بودیم.خدا میرسوند.زود به زود هم مای بیبی اشان عوض میکردم.ولی یادم نیست قیمتها.

یعنی شیر خشک و پوشک معمولی رو هم ماهی ده میلیون؟!پس اینایی که مستاجرن و فقط شوهره کار میکنه و یه وضع ...

پس بنظرت چیشد که زندگیا انقد سگی شده، به لطف همین درآمد های ریالی و مخارج دلاری

اینم اقبال تخمـ.. ایرانی 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

الان پوشک مولفیکس ۴۰۰تومنه، منکه دخترمو از دوشک گرفتم اما اگه بود ماهی 3 بسته ینی ۱۲۰۰ فقط پوشکشه.سن ...

سه بسته چندتایی؟

شنیدم هرچی بزرگتر بشه بچه مصرفش کمتر میشه

سه بسته چندتایی؟شنیدم هرچی بزرگتر بشه بچه مصرفش کمتر میشه

۳۴ تایی که ۱۰ ۱۲ روز میرسوند

اره من اواخر روزی 3بار تعویض میکردم چون روزی یکبار اونم صبح پی‌پی میکرد سروقت

کوچیکتر بود روزی ۵ یا ۶ تا میشد