یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای نماز نمیتونم لاک دائم بزنم هی پاک کردن زدنش خیلی وقت گیره
دیگه قرار نیس هرکاری میگه انجام بدی که وقتی برات سخته
بگو هفته ای که پریودم لاک میزنم ولی برای نماز اذیتم
فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
خب ولی اونم حق داره که همسرش خوش تیپ بخواد اما وقتی تیپ میزنم ازم تعريفی نم کنه فقط وقتی نمیزنم یادش ...
من کاملا حرفاتو میفهمم داری چی میگی .بخاطر خودت اگع تغییر کنی حال دلت عوض میسه حس زنانگیتو تقویت میکنی .اگه نمیگه شما برو بگو لاکم قشنگ بیشتر بخاطر حال دلم عوض کردما ولی بگی بخاطر تو لاک زدم اینو بهش میگی یعنی من اعتماد بنفسم کمه و مستقل نیستم