2777
2789
در عوض محلش نده تا داغون بشه بیای خودتو در اختیار یه هرزه ای مث شوهرت قرار بدی بی محالش کن به خودت ب ...

اونا که از خداشونه زنشون ساکت باشه پاپیچ نشه در عین حال به خونه و بچه ها هم برسه شوهره هم بره بیشتر دنبال جندبازی 

قهر فقط آدمو از درون متلاشی میکنه

من به تلافی تشویقش نمیکنم

ولی ب هیچ وجه با سکوت و قهر و ادامه دادن موافق نیستم

یا طلاق بگیره، یا زندگی اون مرتیکه رو جهنم کنه. یا شایدم راه سوم نمیدونم 🙁

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

خدا نکنه دعا کن هیچ زن و مرد پاکی تجربه نکنه این حسو

خدا صبرت بده عزیزم 

دلم میسوزه وقتی یه آدم پاک را یه هرزه بهش خیانت میکنه  فرقی هم نداره چه زن چه مرد فقط خودتو حیفی نکن 

فدای همه هموطنان عزیزم در سراسر دنیا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونا که از خداشونه زنشون ساکت باشه پاپیچ نشه در عین حال به خونه و بچه ها هم برسه شوهره هم بره بیشتر ...

سلام  بی محلی، و به خودش رسیدن، و شاد بودن این خانم اونو منفجر میکنه دیدم که میگم

اونا که از خداشونه زنشون ساکت باشه پاپیچ نشه در عین حال به خونه و بچه ها هم برسه شوهره هم بره بیشتر ...

سلام  بی محلی، و به خودش رسیدن، و شاد بودن این خانم اونو منفجر میکنه دیدم که میگم

سلام بی محلی، و به خودش رسیدن، و شاد بودن این خانم اونو منفجر میکنه دیدم که میگم

عزیزجان منطقی باش چجور وقتی دلش داره تیکه پاره میشه از خشم و غم، شاد باشه به خودش برسه؟! این زمان آدم با یه چهره ترسناکی از افسردگی مواجه میشه بعضیا حتی ممکنه جنون آنی بهشون دست بشه حمله کنن یا قصد کشتن شوهره رو داشته باشن. بخدا این حرفا گفتنش راحته وگرنه کمتر زنی میتونه بعد از خیانت شوهرش کمر راست کنه

من خودمو جاش میذارم میبینم هیچ جوره نمیتونم کنار بیام تهش شر و مصیبت درست میکنم پس ترجیحم طلاقه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

عزیزجان منطقی باش چجور وقتی دلش داره تیکه پاره میشه از خشم و غم، شاد باشه به خودش برسه؟! این زمان آد ...

میگه نمیتونم طلاق بگیرم 

بعدش هر چی شما بگید درسته