2777
2789

سالها پیش یعنی حدود پنج سال پیش برادر زن عموم عاشقم شد خلاصه کلیییییییی تلاش کرد اما قسمت نبود...

هنوزم هر جا منو میبینه خیره میشه بهم  خلاصه بگذریم.

دیشب برادر زن عموم اومده بود خونه زن عموم کارگری کردن  زن عموم کار داشت آورد غذا درست کردم برا مهمونش که همین برادرش بود ... درست کردم و برای بار اولین بار غذام‌ خوب در نیومد .... خلاصه که اون آقا خیلییییییییی تعریف کرده بود که خوشمزه هستن🤣🤣 البته به گفته خواهرش 😆😐👌

ذوق کردم از تعریفش🤣🤣🤣🤣

و اینکه ما هر دو الان متاهل هستیم .‌‌‌‌من عقد کردم با شوهرم بعد دوسال اون عقد کرد ...‌‌ خدا میدونه که من اصلا باهاش حرفم نمی‌زنم ...... چون من متعهد هستم به شوهرم و عاشقشم بدون اون کسی نمی خوام

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
پس اون ذوق چی بوده

نمیدونم 😐🤣

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره از امضات مشخصه

اصلا ربطی ندارد امضام رو وقتی گذاشتم که دلتنگ شوهرم بودم و به شدت به مشکل خورده بودیم 

لعنت به شیطون😂😒

🤣🤣

بله کاملا مشخصه از نیش بازت وذوقت

نکشیمون متعهددد

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

خیانت کارای عوضی

حالت خوشه 

خیانت کار خودتی ....

بفهم چی میگی من تا حالا تو زندگیم یه بار با پسر تو گوشی. حرف نزذم

بله کاملا مشخصه از نیش بازت وذوقتنکشیمون متعهددد

خیلییییی متاسفم براتون

👏👏👏👏

متاسفم براتون

خیلییییی متاسفم براتون

براخوددت متاسف باش 

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️