2777
2789
عنوان

دیشب واسه کسی که عاشقم بود غذا درست کردم🤣🚶

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 36 پست
اسی تایپیکو قفل کن بیشتر بهت توهین نشه

باشه گلم

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
عزیزم خیانت که با حرف زدن با خواستگار سابق نمیشه که.

باورت میشه همون موقع که عاشق شد من یه کلمه باهاش حرف نزدم خیلییی تلاش کرد اما من حتی جواب سلامش رو ندادم و این بدتر رو دلش موند....

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باورت میشه همون موقع که عاشق شد من یه کلمه باهاش حرف نزدم خیلییی تلاش کرد اما من حتی جواب سلامش رو ن ...

اما درکل عذاب وجدان نداشته باش ، تعجب می کنم کاربرا چرا همچین حرفی بهت زدن.

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

اما درکل عذاب وجدان نداشته باش ، تعجب می کنم کاربرا چرا همچین حرفی بهت زدن.

آره طرز فکرشان مشکل داره

حالا همه شدن مریم مقدسبنده خدا کار اشتباهی نکرده

والا بخدا  یه مشت  کاربر که فکرشون مریض بود یه جوری ریختن روم تهمت های زدن که از زدن تاپیک پشیمون شدم

اصلا متوجه نشدم برای چی خوشحال شدی

ذوق کردم واسه اینکه اصلا غذام‌ خوب نشده بود بازم تعریف کردم