2777
2789
عنوان

خانوما حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 90632 بازدید | 1100 پست
من ک خیلیا رو دیدممیخوابنار خب خوته دار هستن شاغل نیستن

من کاش کارامو انجام بدم خونم کثیف نباشه کسی کاری به خوابم نداره 😂😂

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتقاد ندارم چون از پایه و اساسش اشتباهه یعنی چی ک مرد بتونه زن بگیرهزن در ازای لذتی که خودشم برده ن ...

اسلام رو زیر سوال نبر وقتی کامل از احکامش و علت هاش خبرنداری عزیزم چهار صیغه و زن برای زمانی بود که مردا کنارپیامبر شهید میشدن برای اینکه خانوادشون بی سرپرست نمونن میگفتن هرمزد که توان داره به شرط عدالت چهارزن رو میتونه زیر پروبالش بگیره چون مردا الان جور دیگه ازش استفاده میکنن دلیل نمیشه اسلام اشتباه باشه

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
تو خیلیم خوبی مهربونی اشتباهاتت رو میپذیری دل پاکی داری دوست نداری کسی ازت ناراحت باشه چرا اگر پسر ب ...

هعی عزیزم من اگه بلد بودم به خودم احترام بزارم از کسی ک منو نمی‌خواست جدا میشدم ن اینکه آویزونش بشم بعد همزمان رفتار درستی هم باهاش نداشته باشم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

آبرو و شرف ک برام نمونده همه دیگع میدونن من خونه ام همیشه کثیفه چرا خیلی احساس پوچی میکردم تا امروز ...

سلام شوهرت متوجه شد چیزی نگفت. خوشحال شد.  

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س 

شما اصلا چکار به خیانت شوهر من دارید مگه من ازتون راجع ب خیانتش سوال پرسیدم برو همه متنارو بخون من ا ...

همینکه اونقدر شعور داری ایرادهای خودتو قبول می‌کنی ۱۰۰ هیچ جلویی 

تنبلی تو بی دلیل نیست ممکنه از افسردگی باشه از بی ذوقی باشه از تکراری بودن روزا باشه 

اگه امکانشو داری برو مشاوره حرفای خوبی میزنن اگه نه بشین کتاب بخون که خییییلی تاثیر گذاره 

منم مشکل تورو داشتم بخاطر گذشته تلخی بود بخاطر ظلمهایی که پدرمادرم بهم کردن و تو زندگی متاهلی هم بهم تاثیر گذاشت 

ولی دوستای مجازی خوبی پیدا کردم بهم راهکار دادن کلی تغییر کردم 

اسلام رو زیر سوال نبر وقتی کامل از احکامش و علت هاش خبرنداری عزیزم چهار صیغه و زن برای زمانی بود که ...

هرچی ام بگید من قبول ندارم این احکامشو هیچ جوره خیانت قانونی رو قبول ندارم زن دوم گرفتن یعنی خیانت قانونی و شرعی بلدی یا نه خیلی از مردا هم این کارو کردن دل زنشونو شکستن حتی همین شوهر من تو فکر کردی می‌بخشمش

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای خدا هرچی میخوای بهت بده انقد ک منو خندوندی اخع بخدا اینجا ببین چن نفر گفتن شوهرت هی ...

وا خب خودت گفتی حق بامنه بیچاره ها عم تایید کردن الانم میای همونارو زیر سوال میبری ...عجیبه رفتارت

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
با عرض پوزش گوه خورده زن عموی منو ببینی تنبل گازش پره روغن خونه کثیف بهم ریخته ولی عموم مثل پروانه د ...

باعرض پوزش فکرکنم عموتون یه تختش کمه اخه زنی که پلش وشلخته هست دورسرچرخیدن داره اه اه اه

شوهر

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

وا خب خودت گفتی حق بامنه بیچاره ها عم تایید کردن الانم میای همونارو زیر سوال میبری ...عجیبه رفتارت

خواهر عزیزم ولکن تورو خدا من الان یبار برات توضیح دادم گفتم مسخره کردم وقتی استیکر خنده گذاشتم یعنی چی؟ چرا دنبال زیر بغل ماری 

هعی عزیزم من اگه بلد بودم به خودم احترام بزارم از کسی ک منو نمی‌خواست جدا میشدم ن اینکه آویزونش بشم ...

الان معتدل باش نه التماس کن نه بی مبحتی من از رفتارت با خودم چند تا دیگ فهمیدم اول عمل می‌کنی بعد فکر می‌کنی عزیزم این یه اشتباهته مثلا حرف منو اول جبهه گرفتی بعد گوش دادی 

مردا گوش شنوا می‌خوان جنجال سر هر حرفی و اینکه اول داد و بیداد کنی زدشون می‌کنه اینا از تنبلی هم مهم تر 

از منم ناراحت نشو من فهمیدم چه دل مهربونی داری ولی عجولی به شدت تو رفتارات عجولی 

عجله فکری رو به عجله بدنی تبدیل کن برو ورزش اونجا تخلیه کنم خودتو برو شنا بعد یه ماه میفهمی چقدر حالت خوب شده

درحال ساخت ....:)

هرچی ام بگید من قبول ندارم این احکامشو هیچ جوره خیانت قانونی رو قبول ندارم زن دوم گرفتن یعنی خیانت ق ...

همون دین گفته مردی که توکار خونه حتی یدونش کمک کنه از جهاد بیشتر ثواب داره براش