2777
2789
عنوان

خانوما حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 90630 بازدید | 1100 پست

خانومای عزیز از همتون ممنونم ک راهنماییم کردین دلگرمی دادید و عمق زندگیمو متوجه شدید و کورکورانه نظر ندادید، اینجا همه میگن همیشه حق با زنه منم خودم ی زنم اما من تا دیروز همش دلم میخواست بگن حق با توعه شوهرت مقصره فقط و همیشه تو افکار خودم هرگز حتی یک درصد خودمو مقصر ندونستم اما دیدم ی چیزایی رو دیدم اکثر مردا رو تمیزی حساسن اونجا بود ک شوهرمو برای اولین بار درک کردم چون ب شدت تمیزه و من کثیف یعنی تمیزی زیاد برام مهم نبود تا امروز!! شیش ساله ک این بساط ب راهه 
هرچی بهم تذکر میداد من گوش نمی‌کردم خونه من فقط برا یکی دو روز کثیف نبوده شیش ساله همینه آبروم پیش همه رفته 🥲 همه بهم متلک میندازن فلانی نمی‌خوای پتو هاتو بشوری فلانی ظرفات کپک زده فلانی بچت مسموم نشه از کثیفی و ....

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

از اینا گذشته من هزارتا مشکل دیگم داشتم ک واقعا نمی‌دونم چرا انقد بی عقل بودم خودمو اصلاح نمی‌کردم تو جمع سر شوهرم داد میزدم وقتی نامزد بودیم اون هیچی نمی‌گفت جلو خانواده خودم و خودش دعواش میکردم داد میزدم!! مشکل بوی بد دهان داشتم ک هرچی بهم میگفت برو دکتر نمی‌رفتم عین خیالم نبود همش برام قرص خوش بو کننده می‌خرید و منه احمق از رو نمیرفتم نمی‌دونم چرا انقد احمق بودم حداقل بخاطر غرور خودم برم دکتر بینم چه مرگمه!!! 
ب خانوادش گیر میدادم حسودی میکردم همش دعوا داشتم باهاش خانوادمم همش دنبال جدایی ما بودن دو ماه یبار بابام با یه بهانه ای سر کینه های قدیمی و مشکلات قدیمی شون با خانواده شوهرم می‌گفت باید جدا شی منم مثه کنه ب شوهرم می‌چسبیدم یه دختر آویزون و بی عزت نفس و همزمان بد اخلاق و بد رفتار واقعا عاشقش بودم اما رفتارم باهاش خوب نبود میخواستم قلدری کنم اما تا اختلاف پیش میومد موش میشدم همش میزدم زیر گریه و زاری و التماس ک منو ول نکن خودمو میکشم

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلشون کن عزیزم ب خیال خودشون برا من دلسوزی میکنن نمیدونن همین افکار و عقایدشون باعث شد منم ب هیچی تو ...

حرصم گرفت بخداااااا

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

خلاصه همه اینا باعث شد شوهرم اصلا بمن دلبسته نشه از همون اول شاید دوسم داشته خییییلی کم شایدم نداشته چه می‌دونم
اما به هر حال هدف من از این تاپیک فقط این بود ک بفهمم آیا کثیفی و شلختگی ی زن و خونه اش باعث سردی مرد میشه یا شوهر منو خیلیای دیگه الکی میگن ک اکثرا گفتن اره باعث سردی میشه فکر کنم مردایی هم ک براشون مهم نیست خودشون کثیفن دلیلش اینه 
بازم ممنونم ازتون من راهنمایی های خودمو گرفتم دست همتون درد نکنه اونایی هم که فمینیست بازی در میارید بخدا ته این راه بیراهه اس من خودم همین فازو داشتم ک این شد زندگیم نکنید این کارو با خودتون هرچند می‌دونم این فازتونم الکیه چون مجردید مطمنم ازدواج کنید سربه راه میشید انشالله مثه من نشید من بدترین دردارو کشیدم
خیانت هاشم از وقتی شروع شد ک من ب قصد طلاق خونه رو ترک کردم مهریه اجرا گذاشتم جهاز جمع کردم از اون موقع شروع شد هرچی اومد دنبالم برنگشتم گفتم داستان اینم بدونید و خیانت بدترین درد دنیاس بدترینشه حتی برای کسی هم خودش خیانت کرده باشه اگه خیانت ببینه زجرش بیش از اندازس  امیدوارم تجربه نکنین این دردو اما خب من دنبال این نیستم ک ببینم حق داره خیانت کنه یا نه واقعا مغزم کشش نداره فقط خواستم دلیل دلسردیشو پیدا کنم ک کردم 
شب همگی خوش اینم از توضیحات تاپیکم میبندم

باعرض پوزش فکرکنم عموتون یه تختش کمه اخه زنی که پلش وشلخته هست دورسرچرخیدن داره اه اه اه

خب دوسش داره دیگه عجیبه مگه 

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره