2777
2789
عنوان

خانوما حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 90643 بازدید | 1100 پست
الان معتدل باش نه التماس کن نه بی مبحتی من از رفتارت با خودم چند تا دیگ فهمیدم اول عمل می‌کنی بعد فک ...

اره عزیزم دقیقا همینجوری ام متاسفانه اولین بار ک کسی بهم تذکر بده جبهه میگیرم و بعدش میفهمم نصیحتم کرده و حرف خوبی زده 

تو زندگی با شوهرمم همینمم

مثلا چن روز پیش گفت بیا نشونت بدم املت خوب چجوری درست میشه جوری که من دوس دارم بعد کلی سرش غر زدم که ولم کن همش از غذام ایراد میگیری و فلان ی دعوای حسابی راه انداختم آخرشم املته رو درست کرد خوردم خیلی خوشمزه بود 

اما الان میگم کاش رفتار بهتری میکردم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

خاک تو سرم ولشون میکردم تا دو روز بعد یا بیشتر 🤦 الان دیگه مال هر وعده رو می‌شورم بعد غذا

تا دو روززززز

یا خدا

الان دیگه خیانتش هم توجیه شد

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبرو و شرف ک برام نمونده همه دیگع میدونن من خونه ام همیشه کثیفه چرا خیلی احساس پوچی میکردم تا امروز ...

افرین بهت همینه این یعنی زن خونه ومادر نمونه

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

از نظر شماها ک فاز فمینیستی گرفتید هرکسی زن بگیره باید یه نوکر برا کارای خونه استخدام کنه خونه مادرش ...

خوبه که خودتم جوابای سوالتوخوب بلدی امیدوارم بعداینکه یه تکونی به خودت دادی خدابه خاطرطفل معصومت عشق ومحبت وبه زندگیت برگردونه 

من همیشه میگم کاش تومدزسه به جای یه سری کتابهای بیخودی که خوندیم بهمون سياست یادمیدادن که اینطوری بهترین روزای عمرمون به فنانمیرفت

همون دین گفته مردی که توکار خونه حتی یدونش کمک کنه از جهاد بیشتر ثواب داره براش

اره والا دیدیم همش حرفه اگه قانون بود یه چیزی همش حرفه همش همینا ما زنارو خوار کردن 

بسه دیگه نمی‌خوام بحث کنم ممنون از نظر دهیت عزیزم اگه تندی دیدی برخورد بدی کردم عذر میخوام❤️

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

عزیزم همه حرفات متین و مورد احترام اما نمیشه راجع ب همه یه جور نظر داد من خودم الان میفهمم چی به چیه ...

خب الان که بچه داری نمیتونی به خودت بگی تنبل 

بالاخره بچه شب بیداری داره از نوزادی شیردهی و کارهای سخت بچه داری مگه میشه بچه رو سر خودش ول کرده باشی آسیب میبینه قاعدتا شب بیداری ها و نگهداری هاشو انجام دادی دیگه 

وای عزیزم خوب شد گفتی باید همه پتو هام و ملحفه ها و رویه بالشی و ....همه رو باید بشورم خییییلی کثیفن ...

پتو ها رو بده خشکشویی بشوره

واقعا وقتی می‌دیدی شوهرت پارچه میکشه رو بالشت و میخوابه چجور از خجالت آب نمیشدی؟ 

خداروشکر با خودت اومدی

دلیل اینکه شوهرت نمیاد پیشت  فقط کثیف بودنه خونه هس

وقتی کل خونه کاملا همه جاش تمیز شد خونت بوی خوب گرفت خودت هم تمیز بودی مطمئن باش شوهرت دوباره میاد سمتت

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

خوبه که خودتم جوابای سوالتوخوب بلدی امیدوارم بعداینکه یه تکونی به خودت دادی خدابه خاطرطفل معصومت عشق ...

اره واقعا 

راستش امروز شروع کردم عزیزم خیلی حس بهتری دارم😍 الان خونه تمیزه انقد خوبه نگاه میکنم انرژی میگیرم

اره عزیزم دقیقا همینجوری ام متاسفانه اولین بار ک کسی بهم تذکر بده جبهه میگیرم و بعدش میفهمم نصیحتم ک ...

استارتر منم همینجوریم خوشبختم😂دقیقا امروز با نامزدم بحثمون شد سر اینکه میخواست مشکل منو حل کنه ولی اول دعوا کردم بعد قانع شدم هنوزم نرفتم از دلش دربیارم 

فکر میکنم به خاطر برخورد با خانوادمون بوده مثلا با زور همه چیو خواستیم و بدست آوردیم یا ممکنه کمالگرا باشیم و اگر همچین چیزی بشنویم فکر میکنیم خودمون ناقصیم 

من خیلی دارم رو رفتارام کار میکنم سعی میکنم تو لحظه بفهمم و اصلاح کنم کار یکی دوروز نیست ولی قابل اجراس

درحال ساخت ....:)

خب الان که بچه داری نمیتونی به خودت بگی تنبل بالاخره بچه شب بیداری داره از نوزادی شیردهی و کارهای سخ ...

اره خب اما اونا گذشت دوست عزیز من تنبل بودنم مال بچه داریم نیست میگم از مجردی اینجوری بودم واقعا ما زنا چقد زرنگیم😂😂😂 خدای بهانه تراشی هستیم و زیر آبی رفتن 

آدمی که از مجردی تنبل بوده نمیشه تنبلیشو بندازی گردن بچه بنده خداش که

عزیزم کلا خیانت یه مبحث جداس یکی از دلایل خیانت دلسردی و عدم علاقه ب طرف مقابله حالا تا اینجاشو نگه ...

اجه خانم

از یه چیزی تو اخلاقت خوشم اومد

اینکه حقیقت‌های رو بی پرده میگی

وخودت به اشتباهاتت آگاهی

این خودش پنجاه درصد مسئله رو حل میکنه

ببین طلاق آخرین راهه

سعی کن زندگیت رو از نو بسازی  قشنگم

تا اونجایی که تو تاپیکات دیدم شوهرت پولداره

قدر زندگیت رو بدون

اره واقعا راستش امروز شروع کردم عزیزم خیلی حس بهتری دارم😍 الان خونه تمیزه انقد خوبه نگاه میکنم انرژ ...

ادامه بده ببین چقدر شوهرت تغییر می‌کنه به خصوص رو تمیزی حساس

درحال ساخت ....:)

حق با منه

عزیزم ❤️🤣

اجه خانماز یه چیزی تو اخلاقت خوشم اومداینکه حقیقت‌های رو بی پرده میگیوخودت به اشتباهاتت آگاهیاین خود ...

ممنونم ازت عزیزم مرسی ک راهنماییم کردی انشالله این مهربونیت ب خودت برگرده❤️