2777
2789
عنوان

خانوما حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 90632 بازدید | 1100 پست
بخدا من تحت تاثیر حرفای امثال شماها اینجوری شدم ی زن مزخرف و یه مادر مزخرف اگه زن وظیفه ای نداره پس ...

اسی این خانم ازت طرفداری کرد که تو شستی پهنش کردی رو بند 😄

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
شما شوهرشی؟عجیبه این همه طرفداری از مرد خیانتکار بی لیاقت!

شما اصلا چکار به خیانت شوهر من دارید مگه من ازتون راجع ب خیانتش سوال پرسیدم برو همه متنارو بخون من اصلا ربطی ب خیانت نداره ربط داره به دلسردس و دلزدگی ک اگه توام کنار من بودی کلی فحشم میدادی هرچند از امروز ک خونه مو تمیز کردم و کارامو کردم خییییلی حس خوبی ب خودم و زندگی دارم

بخاطر افکار امثال شما من فکر میکردم مردا لیاقت هیچی ندارن باید فقط بهشون بی احترامی کنی باید بخوری و بخوابی تازه علاوه بر اینا من مشکلات دیگه هم دارم اصلا ربطش نمیدم ب خیانت اما اما یکی دیگه از مشکلاتم بوی بد دهانه ک بارها شوهرم بهم اصرار کرد درمانش کنم اما من اهمیتی نمی‌دادم تازه الان ب خودم اومدم چهار پنج روز پیش رفتم دکتر بعد ۹ سال باهم بودن و تحمل این درد مزخرف 

دقیقا زمانیکه شوهرم ازم زدع شده 

اینا هیچی من اخلاقمم خوب نبود باهاش 

دیگه ول کنید تورو خدا حوصله بحث تو تاپیکم ندارم بازش گذاشتم اگه کسی توصیه ای در جهت خوب شدن زندگیم و حالم داره بهم بکنه نه هی بیاید بگید خیانت خیانت خیانت ولم کنید تورو خدا من خودم با دستای خودم زندگیمو نابود کردم اصلا دلم نمی‌خواد دیگه بهش فکر کنم انقد اعصابم خورده

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی این خانم ازت طرفداری کرد که تو شستی پهنش کردی رو بند 😄

این چه طرفداریه یادمه اونوقتا میومدم نی نی سایت میگفتم شوهرم گفته دهنت بو میده امثال همینا میگفتن غلط کرده خودش چه گهیه گوه خورده بزن تو دهنش دو نفرم از اونور میگفتن طلاق بگیر

یکی می‌گفت بوی بد دهان مشکل حادی نیست خب منم سنم کم بود احمق بودم تحت تاثیر حرفای اینا خودمو درمان نکردم حتی برام مهم نبود

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

انشاله بهتر میشه زندگی همینه هرکدوم یه جور سختی میکشیم

بله گلم 

سختی هتیی ک من کشیدم بخدا هیچکی مثش نکشید ولی بازم خداروشکر

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

عزیزم خیلی خوب پیش رفتی.وسایل خوابتون رو هم حتما بشور و تمیز کنملحفه ها و پتوهاروپتوهارو یا بده خشکش ...

وای عزیزم خوب شد گفتی باید همه پتو هام و ملحفه ها و رویه بالشی و ....

همه رو باید بشورم خییییلی کثیفن سه ساله دست بهشون نزدم🤦🤦🤦 شوهرم شبا یک پارچه تمیز میندازه رو بالش خودش می‌خوابه 😖😖😖

وای عزیزم خوب شد گفتی باید همه پتو هام و ملحفه ها و رویه بالشی و ....همه رو باید بشورم خییییلی کثیفن ...

فردا صبح بیدار شدی ملحفه ها و رو بالشتی هارو دربیار بنداز ماشین تا بشوره به کارای دیگه ات برس

تو یه هفته خونه ات دسته گل میشه.

اول از کل خونه شروع کن

یعنی یه جمع و جور اساسی بزن که چیزی زیر دست و پا نباشه بعد جارو برقی و گردگیری 

بعد برو سراغ تک تک وسیله ها

اینجا ۸۰ درصد کاربرا مشکل رو حل نمیکنن فقط بدتر میکننبابا راهکار بدین فقط یسری حرفارو یاد گرفتن طوطی ...

اره دقیقا 

من اصلا راجع به خیانت سوالی نکردم همه شروع کردن دربارش گفتن اصلا من کلا سوالم ی چیز دیگه بود ربطی نداشت ب خیانت 

اره دقیقا من اصلا راجع به خیانت سوالی نکردم همه شروع کردن دربارش گفتن اصلا من کلا سوالم ی چیز دیگه ب ...

تازه سعی هم دارن حالت رو بدتر کنن 

اصل رو ول کردن چسبیدن به فرع

بیخیال 

همینجوری ادامه بده هرروز هم بگو چیکا کردی من خودمم انگیزه میگیرم

منم دخترم ۱۹ ماهشه یسره چسبیده بمن 

خونمون دو طبقه اس طبقه پایین رو نمیرسم تمیز کنم با اینکه کوچیکه دخترم نمیزاره، امروز دیگه شوهرم بهم گفت

میخوام سعی خودمو بکنم فردا تمیزش کنم

اسی حتما از عطاری بارهنگ و عرق نعنا بخر شبا ی قاشق بارهنگ یک قاشق عرق نعنا و نصف لیوان آب و کمی نبات بریز قابلمه بزار رو گاز بجوشه بعد یک دقیقه که قل زد خاموش کن بزار خنک بشه بخور 

فوایدش : دفع بوی بد دهان تقویت معده و گوارش سفیدی پوست رفع کبد چرب خوش انرژی شدن سحر خیز شدن .

مدت مصرف : حداقل ۴۰ شب قبل خواب .

دقت کن به نعنا و بارهنگ حساسیت نداشته باشی ولی درکل چیزخطرناکی نیست که حساسیت زا باشه خیلی عالیه. 

بخدا من تحت تاثیر حرفای امثال شماها اینجوری شدم ی زن مزخرف و یه مادر مزخرف اگه زن وظیفه ای نداره پس ...

باشه کار کن. 

در ضمن منظور من این بود که ارزش یه زن بیشتر از کار کردن تو خونه است  که یه نفر به خودش اجازه بده بگه چون کار نمیکنی از چشمم افتادی ، حالا تو اگه حالت اینجوری اوکیه ، خوب کار کن.....

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

وای خب وقتی سنتی بودین اونا به عنوان کار کردن زن میگیرن بیشتر

سنتی ازدواج کردیم شوهرم روم میمیره... مثل اسی تنبلم شایدم بدترررم... نصف بیشتر کارای خونه رو هم شوهرم میکنه... فقط ی چیزی یاد گرفتین سنتی عق پیف🫤