2777
2789

داشتم میرفتم سر کار خاستم سوار ماشین شدم دیدیم اون سمت خیابون ی دختر از ماشین پیاده شد رفت اون سمت ماشین پسر رو کشید بیرون از ماشین فقط یقه رو گرفت و کشید بیرون محکم ها که صدا سر پسره رو ما شنیدم چاقو در اورد با چاقو میزدش 

کسی هم جلو نرفت بگیر دختره رو به پسر زن رفت دختر جدا کرد گل اطراف پسر خون بود

می‌گفت کنارم نشسته بود دست کرد توی جیب شلوارش پول در بیاره هی دست میزد ب پام من چیزی نگفتم گفتم شاید حواسش نیست بعد پول در اورد دست کشید اول رونم تا آخر 

اینم در اومده پسر رو زد حال پسره هم خوب نبود

من بیشتر ترسیدم یک دختر ۲۰ ساله بود ولی پسر سن داشته 

دلم براش سوخت می‌گفت ۲۰ سالمه نزاشتم دست کسی بهم بخوره بزارم این........ بهم دست بزنه 

الان دختر رو به چاقو کشی میگیرن ؟؟

باید خسارت بده؟؟

مگه این دفعه از خود نیس؟؟

داشته میرفته سر کار چون می‌گفت باید به مدیرم بگم نمیام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مشابه همینو انجام دادم

ولی با تیزی نبود

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

کاش اگه بگیرن و براش دیه بیاد بگه پول جمع میکنیم براش

دستش درد نکنه دمش گرم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

معتقدم باید پوست از سر این ادمها کند و اگه شد کتک هم زد ولی آخه چاقو دیگه زیاده رویه! شکایت بکنه محکوم میشه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

خوبش کرده بی شرف 

منم 2 روز پیش ی پسری از پشت بهم دست زد منم با ارنج محکم وقتی برگشم زدمش خودش فهمید چ گوهی خورده شروع کرد ب معذرت خواهی

امیدوار به آینده    دیگه امیدی ندارم این مال قبلا هست

روانی بوده 

چه خبره قمه کشی و چاقو زدن 

الان خودشو انداخته تو بدبختی 

فوقش چهارتا داد و هوار راه مینداختی دیگه دیوونه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

متاسفانه احتمالا بگیرنش و خسارت اینا باید بده ولی دمش گرم اینا رو همینجور باید ادب کرد والا توی این دوره زمونه به کسایی که دست درازی میکنن که کاری ندارن.دیگه ها انگار عادی شده اصلا انقدر که مسخره هست.دم این دختر خانوم گرم که با این حجم از شجاعت این کارو کرده .واقعا دمت گرم

اصلا پسره کی بوده سوار ماشینش بوده وقتی داشته می‌رفته سر کار؟

مسافرکش بوده خب

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.