2777
2789
عنوان

اگه دانشگاه نرم بنظرتون چیکار کنم

155 بازدید | 20 پست

حدود ۶۰ واحد پاس کردم ترم پنجم 

ولی دلم نمیخواد برم دانشگاه متنفرم از محیطش و حتی از رشتم 

هر ترم چند برابر شهریه ها اضافه میشه و منم هربار شهریه میریزم دق میکنم از غصه و استرس 

از طرفی واحد زیادم پاس نکردم که دلم خوش باشع کم مونده 

جمع واحدا ۱۳۷ تاس 

بنظرتون الان میتونم فوق دیپلم بگیرم و دیگه نرم ؟

کلا نصفه و نیمه ولش کنم چی؟

بعدش بنظرتون چیکار کنم چه کار یا رشته ای رو ادامه بدم جز دانشگاه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو با مدیر گروه حرف بزنبالای 70 واحد باید پاس کنی بعد فوق دیپلم بگیرچه رشته ای هستی؟

آخه فرصت ندارم فردا انتخاب واحد و پرداخت شهریه هست باید تصمیم قطعی رو بگیرم 

زبان

رشتت چیه ؟ 

به نظرم راهی که اومدی تا آخر ادامه بدی بر فرض هم بخوای دانشگاه رو رها کنی به هنر خاصی علاقه داری که بخوای بعدش یاد بگیری و از هنرت درآمد داشته باشی ؟ 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

رشتت چیه ؟ به نظرم راهی که اومدی تا آخر ادامه بدی بر فرض هم بخوای دانشگاه رو رها کنی به هنر خاصی علا ...

زبان 

اخه هر وقت که سر کلاسام میرم حس میکنم الکی دارم وقت تلف میکنم 

هنر دیگه ای هم ندارم جز دانشگاه مگه اینکه برم همین تدریس زبان کنم