2777
2789
عنوان

خانوما حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 90632 بازدید | 1100 پست
بخدا من تحت تاثیر حرفای امثال شماها اینجوری شدم ی زن مزخرف و یه مادر مزخرف اگه زن وظیفه ای نداره پس ...

حق نداشتی ب دینی ک ما بهش معتقدیم توهین کنی

از کثیفی درومدی حالا رفتی رو منبر رجز میخونی

کم چرت بگو خونتو پاک کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بچه نداری حق بااونه اگه. اری حق با توعه چون بچه انرژی ادمو میگیره و ادم کم کم کاراشو میکنه چون هرچقدر هم مرتب کنی همون جا به هم میریزن بچه ها 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
واقعا یعنی همه مردا از زنی ک تنبل باشه و بی نظم دلسرد میشن؟ میدونی چطور ب ذهنم رسید تاپیک بزنم؟ دیدم ...

نه 

مردا روز به روز عاشق زنهای تنبل میشن. هی عاشق تر هی عاشق تر 

هرچی حجم ظرفهای شسته نشده تو سینک بیشتر غش و ضعفشون بیشتر

مخصوصا که تو عمرت حتی ی بار سرکار رفتنشو ندیده باشی اصلا سر به کوه میزارن ی چوپون پیدا کنن براشون نی بزنه

با عشق میشینه بالاسرت اون آب دهن کش اومده رو متکاتو از سردی غذاهای بیرون تماشا میکنه.شکل دفرمه لبات رو متکا میشینه به مگسی که تلاش میکنه از سوراخ دماغت بالا بره ناسزا میگه 

تو خوابیدنات واسش بوقم بزنی که نابودش کردی  دیگه 

چهارتا خط هم راجع ب تغذیه مطالعه داشتم کمکی بربیاد دریغ نمیکنم.
حق نداشتی ب دینی ک ما بهش معتقدیم توهین کنیاز کثیفی درومدی حالا رفتی رو منبر رجز میخونیکم چرت بگو خو ...

اعتقاد ندارم چون از پایه و اساسش اشتباهه یعنی چی ک مرد بتونه زن بگیره

زن در ازای لذتی که خودشم برده نفقه بگیره!!! 

من یکسال درگیر دادگاه بودم انقد زجر روحی کشیدم که اینجوری بی اعتقاد شدم شمام کاری بمن نداشته باش عبادت خودتو بکن

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

نه مردا روز به روز عاشق زنهای تنبل میشن. هی عاشق تر هی عاشق تر هرچی حجم ظرفهای شسته نشده تو سینک بیش ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای خدا هرچی میخوای بهت بده انقد ک منو خندوندی اخع بخدا اینجا ببین چن نفر گفتن شوهرت هیچ حقی ندارع ک ناراحت بشه همشونم معتقدن مردا باید با همه چی از جمله کثیفی بسازن چون وظیفه زن خانه داری نیست 😂😂😂

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بخدا من تحت تاثیر حرفای امثال شماها اینجوری شدم ی زن مزخرف و یه مادر مزخرف اگه زن وظیفه ای نداره پس ...

وا حالت خوبه ؟خودت میگی حق بامنه این بنده خداهم تایید میکنه میای میزنی میترکونیش؟وا..بخدااین سایت چیزای عجیب میبینم همش

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
اعتقاد نداری بدرکحق توهین نداری

خندم میاد واقعا سر چی داری به همنوع و هموطن خودت توهین میکنی؟؟؟به درک؟؟؟؟ 

باشه برو خوش باش و لذت ببر 

چی بگم خواهر 🥲 من گند زدم بدجوری هم گند زدم خیلی اعصابم خورده مقصر ۱۰۰ درصد نباشم بلخرع نقش داشتم ت ...

عزیزم هنوز دیر نشده ...

حالا که از خیانتش چشم پوشی کردی سعی کن دوباره از اول بسازی ... شب بود بخواب ساعت بذار صبح بیدار بشی ...غذا بذار... بهش بگو بیا یکبار برای همیشه از اول بسازیم و همه چیز رو فراموش کنیم .....یکم صبوری کنی همه چیز تغییر میکنه...عزیزم باور کن کسی از کثیف بودن خونه اش تنبل بودن همسرش خوشش نمیاد ... 

مادرم یک دوستی داره خانم پرستار هست ولی نمیتونستم بچه دار بشه .... آقا با یک خانم رفت تو رابطه و زن دوم به آقا خیانت کرد تو عقد بودند جدا شدند... واقعا زن اول که پرستار هست خیلی سختی کشید خیلی زیاد ... اما خدا بخش دوقلو داد ....

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

وا حالت خوبه ؟خودت میگی حق بامنه این بنده خداهم تایید میکنه میای میزنی میترکونیش؟وا..بخدااین سایت چی ...

مسخره کردم بابا چقد کشش می‌دین گفتم یعنی اینجا ما زنا بدترین هم باشیم میگن حق با زنه نمی‌خوام همچین حقی رو

وقتی اشتباهی میکنم یا دارم بهتره مثه آدم بیان نصیحت کنن نه تاپیکو به بیراهه و حاشیه بکشونن 

ممتون ازت عزیزم حرفات همه درسته اما خب شوهر من عاشقم ک نبوده ک تا با همه چیم کنار بیاد و همچنان عاشق ...

تو خیلیم خوبی مهربونی اشتباهاتت رو میپذیری دل پاکی داری دوست نداری کسی ازت ناراحت باشه 

چرا اگر پسر بودم نباید عاشق همچین کسی میبودم؟

خیلی از حرفات درسته مشخصه بهشون فکر کردی 

اتفاقا من به خاطر کارم با آقایون زیادی سر و کار دارم اصلا کرد ستیز نیستم ولی جامعه ما زن ستیز این واقعیت نمیگم همه مردها بدن میگم خیانت مردا توجیهی نداره عزیزم 

اینایی که تو گفتی شلختگی و تنبلی ولی خطاب نابخشودنی نیست که بگی اتفاقا کسی که به خاطر اینا سرد بشه یا رفتار هیجانی انجام بده خیلیم غول 

من دوست دارم هم جنسام به خودشون احترام بزارن 

کسی که خودشو دوست نداشته باشه نمیتونه بقیه رو دوست داشته باشه صحبت من این 

خوبه که فهمیدی پله به پله انجامشون بده ایشالا که نتیجه بببنی

درحال ساخت ....:)

خندم میاد واقعا سر چی داری به همنوع و هموطن خودت توهین میکنی؟؟؟به درک؟؟؟؟ باشه برو خوش باش و لذت ببر

تو ک اینقد علامه دهری و حق رو میدی ب شوهرت

و کسی طرفت رو بگیره میپری بهش

خو دیگ چرا تاپیک میزنی نظر میخوای

هموطنم ب اعتقاداتم توهین کرد وگرنه اینجوری جواب نمیدادم