2777
2789

مامان من فقط ۲۰ تومن داد و بقیه هزینه ها با خودمون بود،ناراحت نیستم ولی خب چون دوقلو بودن و یه کم سنگین بود برامون دوس داشتم بیشتر کمکمون میکرد

الان تو اینستا دیدم یه بلاگره مامانش هممممه چی خریده بود برای سیسمونی بچش🥺دلم سوخت برای خودم

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهر عفریته از قبلش گفت مامانت باید همه جیز و بخره

خدا لعنتش کنه

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

مامانم داد همه چی رو کاش یکیشو مامانت سیسمونی میداد الان هزینه ها نسبت به ۷ سال پبش که دخترم باردار بودم خیلی بالاست

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤

شاید بلاگره با پول مفت مردم 

خریده به اسم مادرش

از پشت پرده که خبر نداری...

بعد عزیزم بچه ی شماس فامیلی خانواده شوهرت روشه

چرا مادرت باید هزینشو بده

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
مامانم همه چیز خرید خودم همسرم خیلی خجالت کشیدیم شوهرم اصلا راضی نبود میگفت خودم باید بگیرم پدرم تا ...

شوهرم تازه میگف وظیفشونه

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

بیشتر هم داده، دستش درد نکنه یکی دیگه بچه دار شده چرا باید مادر دختر سیسمونی بده 

من تنها چیزی که حاضر نمیشم به دخترم بدم این سیسمونی 

بابام مولی میلیادره، جهزیه خوبی داد از فرش دستباف گرفته تا وسایل خارجی، ولی سیسمونی نداد برای پسرم یه دستبند خرید چشم روشنی برای دخترم گوشواره 

شاید بلاگره با پول مفت مردم خریده به اسم مادرشاز پشت پرده که خبر نداری...بعد عزیزم بچه ی شماس فامیلی ...

اخه دیگه یه جوری رسم شده دیگه،نمیگم همه چی رو صفر تا صد میخرید ولی در حد توانش هم کمک نکرد،من به روشون نیاوردم اصلا،ولی دلم شکست یه جورایی

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨

همه چی رو شوهرم خرید

پدرمادرم کادو دادن فقط

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه