میگفتی وظیفش نیس رسم مسخره ای هس که خانواده دختر سیسمونی کننهمون جهیزیه بسه
تو فامیلا دور و وری چون دادن ما هم مجبور کردن
حرف های ما هنوز ناتمام........ تا نگاه میکنی وقت رفتن است...... ناگهان چه زود دیر میشود! مهربونی تنها واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡ هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟ خیلی زود دیر میشه !همین الان قدر بدون😊🥰
اخه دیگه یه جوری رسم شده دیگه،نمیگم همه چی رو صفر تا صد میخرید ولی در حد توانش هم کمک نکرد،من به روش ...
عیب نداره حساس نشو
خدا سلامتی بده و نی نیتو حفظ کنه براتون💗🫂
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
من مادرشوهرم گرفت ، از اول حالیشون کردم کع ما رسم نداریم..
مامان منم زیر بار این رسمای مزخرف نرفت، دو تا خواهریم برای هیج کدوم فردای عروسی کاچی و صبحانه نیاورد گفت این چه رسم گندیه، سیسمونی هم همین طور گفت یکی دیگه بچه دار شده چرا من باید دست خوش بدم
خیلی خوبه پدر مادر اینجوری هوای بچشونو داشته باشنمن دختر دار نشدم ولی مطمئنم اگه خدا میداد بهم هیچوق ...
خدا پدر مادر و همسر و بچه هاتو برات نگه داره راضی باش و قناعت کن ب چیزی ک داری و بهت میدن خوشحال باش مطمئن باش اگه تو ب اون پول خداروشکر کنی بیشترش جذب زندگیت میشه
اخه دیگه یه جوری رسم شده دیگه،نمیگم همه چی رو صفر تا صد میخرید ولی در حد توانش هم کمک نکرد،من به روش ...
خب اون لطف کرد ولی اگه شرایط مالیش بیشتر بود میشه گفت لطف بیشتر میتونست کنه ولی قرار نیس توان دو قلو سه قلو بودن بچه. شما خانواده ها پرداخت کنن.من بچه اولم مامانم طلا داد دیگه دومی درحد ی کادو داد.