2777
2789
عنوان

سیسمونی رو خودتون خریدین یا مادرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 27 پست
میگفتی وظیفش نیس رسم مسخره ای هس که خانواده دختر سیسمونی کننهمون جهیزیه بسه

تو فامیلا دور و وری چون دادن ما هم مجبور کردن

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه دیگه یه جوری رسم شده دیگه،نمیگم همه چی رو صفر تا صد میخرید ولی در حد توانش هم کمک نکرد،من به روش ...

عیب نداره حساس نشو

خدا سلامتی بده و نی نیتو حفظ کنه براتون💗🫂

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
بیشتر هم داده، دستش درد نکنه یکی دیگه بچه دار شده چرا باید مادر دختر سیسمونی بده من تنها چیزی که حاض ...

نمیدونم،شاید من اشتباه میکنم ولی انتظار کمک داشتم ازشون،مثلا حداقل پنجاه تومن میداد میگفت چون دو تا ان براتون سنگینه ولی خب اصلا به روش نیاورد

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
مادرشوهر عفریته از قبلش گفت مامانت باید همه جیز و بخرهخدا لعنتش کنه

اینجوری ام نه،بیخود گفت،به اون چه ربطی داره،من اگه مادرشوهرم میگفت قطعااا برخورد میکردم باهاش

من مادرشوهرم گرفت ، از اول حالیشون کردم کع ما رسم نداریم..

مامان منم زیر بار این رسمای مزخرف نرفت، دو تا خواهریم برای هیج کدوم فردای عروسی کاچی و صبحانه نیاورد گفت این چه رسم گندیه، سیسمونی هم همین طور گفت یکی دیگه بچه دار شده چرا من باید دست خوش بدم 

مامانم همه چیز خرید خودم همسرم خیلی خجالت کشیدیم شوهرم اصلا راضی نبود میگفت خودم باید بگیرم پدرم تا ...

خیلی خوبه پدر مادر اینجوری هوای بچشونو داشته باشن

من دختر دار نشدم ولی مطمئنم اگه خدا میداد بهم هیچوقت براش کم نمیزاشتم

خیلی خوبه پدر مادر اینجوری هوای بچشونو داشته باشنمن دختر دار نشدم ولی مطمئنم اگه خدا میداد بهم هیچوق ...

خدا پدر مادر و همسر و بچه هاتو برات نگه داره راضی باش و قناعت کن ب چیزی ک داری و بهت میدن خوشحال باش مطمئن باش اگه تو ب اون پول خداروشکر کنی بیشترش جذب زندگیت میشه

مامانم داد همه چی رو کاش یکیشو مامانت سیسمونی میداد الان هزینه ها نسبت به ۷ سال پبش که دخترم باردار ...

منم همینو میگم،البته دوقلوهام الان دوسالشونه

ولی خب من ته دلم مونده یه جورایی🥺

اخه دیگه یه جوری رسم شده دیگه،نمیگم همه چی رو صفر تا صد میخرید ولی در حد توانش هم کمک نکرد،من به روش ...

خب اون لطف کرد ولی اگه شرایط مالیش بیشتر بود میشه گفت لطف بیشتر میتونست کنه ولی قرار نیس توان دو قلو سه قلو بودن بچه. شما خانواده ها پرداخت کنن.من بچه اولم مامانم طلا داد دیگه دومی درحد ی کادو داد.

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...