2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7250244 بازدید | 695397 پست
عزیز دلم من ی دلشکسته هستم کماکان إلهی شکر بابت سلین جون امیدوارم همیشه لبت خدون ودلت شاد باشه مهربو ...

دورت بگردم اترین جون💖🫂 

من به خواستم رسیدم اما قلبم کماکان زخم اون سال هارو داره به دوش می‌کشه ، کمرنگ شده ولی هنوزم یادش میوفتم بغضی میشم

واقعا حکمت خدا چیه ادم میمونه 

انشالله خیلی زود معجزه خدارو ببینی قشنگم

امید داشته باش 😘 

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام فاطمه جان خوبی عزیزم؟سلین جان خوبه؟ماشالا چه جیگر شده خدا حفظش کنه براتونممنون که به یاد من بود ...

اوخیییییییییییی 🥹😍 چه خبر خوبی بود خیلی خوشحالم برات 

بسلامتی فارغ بشی نصف راه رو گذروندی چیزی نمونده دیگ سختی شو تموم کردی 😍😍

خیلی خوشحال شدم خیلی مبارکت باشه گوارای وجودت 

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا خدا خیرشون نده۵ ساله من دارم دور خودم می چرخمهمش می گفتن علت ناباروری ناشناخته است، آخه مگه م ...

آزمایش تیروئیدمنظورتونه یا آزمایش دیگه ای ؟من همه چیم اکی بوده ولی بازم نگرفت 

۳تا منفیوالا من ازمایش ژنتیک دادم گفت اکیهازمایش ایمنی دادم گفت شما آی وی آی جی باید میگرفتیتیروییدم ...

آزمایش ژنتیک رو چطوری بایدبدیم یا آزمایش ایمنی رو پیش کی باید بریم بنویسه

سلام، من سال 97 آی وی اف کردم، هزینه اش 6 میلیون بود فک کنم با دارو و اینا شد 12 میلیون. الان مجدد ت ...

حصوصی 50تخمک کشی اینو دقیق نمی دونم همین حدوده .ولی انتقال اون هفته 22تا25اصفهان بود

دکتر عباسی با معذرت یک عدد دکتر گیج هست وهیچ براش مهم نیست فقط تعداد بالا ذیزش میکنه ولی رسیدگی هیچ ...

ممنون عزیزم آخه اون هفته انتقال داشتم همه خیلی ازش تعریف میکردن که بارداری زیاد داره دستش

ممنون عزیزم آخه اون هفته انتقال داشتم همه خیلی ازش تعریف میکردن که بارداری زیاد داره دستش

والا من ک پیشش رفتم خودم ک هیچی ندیدم تو اون مدت یکسال کسی باردار بشه تبلیغ الکی خیلی تو پیچش میکنن

ولی واقعیت اینه اونجور ک باید سرنمیبنده و اونوقت ی کلینیک میرفت خیلی بد مسیر بود همش آدمو آواره اینجا اونجا می‌کرد